Hovudside

Golden Rain Tre Skadedyr

by Walther

Golden Rain Tre Skadedyr

Den løvfellende gullregn treet er mottakelig for den selvtitulerte bug kalt gullregn treet bug. Med flere andre navn, infests dette skadedyr insekt gylne regn trær. For å unngå dette skadedyrproblem, holde gullregn treet sprek gjennom riktig vekst og omsorgsbehov. Identifisere gylne regn treet bug egenskaper samt ledelse alternativer for å beskytte din treets helse.

Golden Rain Tree Bug Beskrivelse


Golden Rain Tree bugs (Jadera arter), også referert til som Jadera bugs, Soapberry bugs og røde skulder bugs, kalles nymfer i tidlig stadium i livet. Som nymfer, gylne regn treet skadedyr vise en lys rød farge med brune eller svarte bein. I sin moden, voksen form, disse skadedyr er flatere og vise en brun til rød kropp hue med en mage med flekker i mørk rød; feilen vokser til 1/2 tommer i lengde og 1/3 tommer i bredden, ifølge University of Florida IFAs Extension.

Forebygging Gjennom Care


En gyllen regn treet er mindre utsatt for skadedyr hvis det ikke er stresset eller svekket. For friske trær, vokse i full sol eksponering i godt drenert jord. Avhengig av art, plante i den anbefalte sone for vellykket vekst. Koelreuteria paniculata bør dyrkes i USDA hardførhet soner 6-9 mens Koelreuteria bipinnata er best dyrkes i sone 8-9, i henhold til Mississippi State University Office of Landbruk Communications.

Nettsteder og Sesong


Golden Rain Tree skadedyr finnes i en rekke miljøer, inkludert Florida, det sørøstlige USA, Hawaii, Mellom-Amerika, Colombia, Texas, California og Vestindia, ifølge University of Florida IFAs Extension. Innenfor disse regionene, golden Rain Tree bugs flokk ikke bare til gullregn treet, men også søke verter på balloonvines (Cardiosperumum arter) og chinaberries (Melia azederach). Disse skadedyr ikke følger en spesiell sesong display; for eksempel, de synes hele året i det sørlige Florida, men er utbredt i sentrum av staten i mai.

Skade


Selv om golden Rain Tree skadedyr sjelden forårsake alvorlig skade, gjør de forårsaker kosmetisk skade og kan påvirke den generelle helsen til anlegget ditt. Disse skadedyr finnes vanligvis fôring på frukt og frø av gullregn treet og andre trær. Mindre vanlig, stengler og blader blir angrepet også. Selv om anlegget skade er minimal, kan dette pest fullstendig dekke vertsplanter og trer boliger og bygninger, som dekker vegger, strukturer og personlige eiendeler, ifølge University of Florida IFAs Extension.

Kontroll


For styring av gylne regn treet skadedyr, skjønner at kontrollen ikke kan være nødvendig for helsen til anlegget ditt. Men hvis skadedyr er problematisk eller hvis angrepet er alvorlig, fysisk fjerne bugs for hånd eller med en kraftfull vannkilde, ifølge University of Florida IFAs Extension. Bugs vil farge når knust, så vurdere å bruke en støvsuger for fjerning. I tillegg vil bruk av et insektmiddel av en profesjonell kontrollere gullregn treet pest problem, hvis du føler kjemisk kontroll er berettiget. Påfør et insektmiddel som inneholder en av de følgende aktive ingredienser: en pyretroid som befenthrin eller en systemisk insektmiddel som acephate eller thiamethoxam. Husk at insektmidler kan skade treet samt nærliggende planter og nyttige insekter, så bruk det som en siste utvei.