Hovudside

Slik fjerner Paint til Expose gammel maling

by Walther

Slik fjerner Paint til Expose gammel maling

Noen ganger når du har et hjem forbedring prosjekt som krever maleri, må du først fjerne gammel maling. Hvis du mistenker at noen av disse lagene kan inneholde bly, fjerne de første lagene til å eksponere den gamle malingen og har de nederste lagene av maling testet. Du kan også være lurt å gjøre dette for å se hvilke farger er malt under det første laget med maling.

Bruksanvisning


•  Kjøp en vannbasert, giftfri kjemisk malingsfjerner. Du kan finne denne type produkt hos din lokale jernvarehandel eller hjemme forbedring sentrum. For maling på stående tjenester, velge en tykk kjemisk stripper som ikke vil dryppe.

•  Påfør kjemisk stripper til den malte overflaten i et enkelt lag. De fleste strippere kan rett og slett presset på overflaten og spre rundt ved hjelp av en sparkel, men noen kan sprayes på. Følg emballasje instruksjoner.

•  tillater den kjemiske stripper for å sitte på overflaten i flere timer, eller så lenge etiketten anbefaler å strippe et lag av maling. Dette vil utsette det gamle lag av maling under den.

•  Bruk en 3-tommers bred sparkel med et langt håndtak for å skrape bort det første laget med maling. Bare det første laget skal ha blitt fjernet av kjemisk stripper. Det andre laget vil fortsatt være klebet til overflaten.

Tips og advarsler


  • Hvis du trenger å fjerne flere lag for å eksponere gammel maling, gjenta prosessen og en mer lag med maling kan fjernes.