Hovudside

Ulike støvsuging Systemer for Pools

by Walther

Ulike støvsuging Systemer for Pools

Rene bassenger er ikke bare mer visuelt tiltalende, men de er også mindre sannsynlighet for å bli oppvekststeder for skadelige bakterier. En av måtene å holde et basseng ren er gjennom et vakuum system. Mens filtre fjerner små partikler fra bassenget, vakuumsystemer er ansvarlig for større materiale, slik som løv. Når du velger et basseng vakuum system, vurdere både behovene til basseng og grensene for budsjettet.

Manuelle støvsugere


Manuelle støvsugere har en tendens til å være den minst kostbare alternativet for rengjøring av bassenget. Manuelle støvsugere inkluderer en sugehode som festes til en spesiell stang som bærer rusk ut av bassenget og inn i en oppsamlingspose. Manuelle støvsugere plugge inn i sugeuttak i bassenget, og du manøvrere pol rundt bassenget for å samle rusk. Flytte pol rundt bassenget kan være utfordrende og tidkrevende for huseiere, spesielt hvis bassenget er over bakken.

Automatisk Suge Pool Vacuum


Automatiske suge basseng støvsugere operere i mye på samme måte som manuelle støvsugere: en sugehodet festes til et rør som genererer suge via bassengpumpe. I stedet for manuelt å bevege hodet rundt bassenget, genererer en automatisk suge basseng vakuum eget tiltak og dekker bassengområdet i et randomisert mønster. Rusk blir satt inn på din eksisterende filter, så du trenger for å opprettholde din filter for å sikre at det ikke blir kompromittert av tilleggsmateriale. Automatiske støvsugere er mindre tidkrevende enn manuelle pool rengjøringsmidler.

Automatisk Trykk Pool støvsugere


Hvis du har plass i budsjettet for en dyrere vakuum, bør du vurdere en automatisk trykkbasseng vakuum. Trykk støvsugere stole på en ekstra pumpe kalt en booster pumpe som tvinger vann fra bassenget avkastning gjennom en slange til hodet, propelling vakuum rundt bassenget. Trykket fra vannet skaper også et vakuum som plukker opp rusk og innskudd det inn i sin egen bag. En av fordelene med en automatisk trykk vakuum er at rusk ikke returnerer til bassengets filter og i stedet er selvforsynt, så filteret ikke er svekket.

Robot Pool støvsugere


Robot basseng støvsugere er helt selvstendige enheter som ikke krever en strømkilde eller pumpe fra bassenget. Robot basseng støvsugere drive seg selv rundt bassenget og innskudd rusk i en pose festet til vakuum. Robot støvsugere er en av de mest praktiske alternativene for basseng støvsugere fordi de ikke krever betydelig installasjon og de dekker lengden av bassenget i løpet av kort tid.