Hovudside

Hvordan kjøpe svømmebasseng

by Walther

Hvordan kjøpe svømmebasseng

Svømmebasseng innkjøp og bygge en bør være en morsom prosess. Days of slapper av ved bassenget bør forbli fremst i tankene dine som du gjør alt av forskning på hva det tar å kjøpe en. Det er mange ting å vurdere, fra pris til tilgjengelighet, størrelse og type. Her er hvordan du går om å kjøpe et svømmebasseng.

Bruksanvisning


•  Ta med partneren din, hvis du har en, i prosessen. Bestem ditt budsjett og din maksimal øvre grense for å bruke.

•  Se på hagen din og finne ut hvor mye plass du vil gi opp til et basseng. Snakk om hva slags basseng du ønsker. Tenk dybde, bredde, ekstra funksjoner slikt stupebrett, sklier, spa, ovner, solenergi, deksler og fossefall. Prøv å komme til en enighet med partneren din om alt du vil at bassenget skal ha.

•  Lag avtaler med tre basseng entreprenører til å utforme et basseng for deg og gi deg et bud. Bruk entreprenører som vennene dine har anbefalt hvis mulig. Sjekk Better Business Bureau og statens Contractors Association for potensielle problemer med entreprenørene. Sjekk med referansene at bassenget selskapet tilbyr. Besøk steder hvor selskapene har installert bassenger.

•  På avtale med entreprenøren spør mange spørsmål. Se på bilder. Diskuter filtersystemer, basseng dekker, gjerder krav, trapper, dekk, lys, et emne som kommer opp, eller at du tenker på. Finn ut om det er en sesong rabatt eller et planlagt salg. Ikke forplikte seg til noen kontrakt før du har dine tre bud og design fullført.

•  Se på basseng design med partneren din og diskutere hva du har lært. Liste værende spørsmål du kan ha, og få svarene før du bestemmer deg. En design kan være mer behagelig for deg, men du liker et annet selskap. I dette tilfellet har det andre selskapet titt på design og gi deg en revidert bud. Diskutere spørsmål og undersøke før du forplikte seg til et kjøp. Når du bestemmer deg, ta kontakt med de to selskapene du ikke velge og høflig gi dem grunnene for avgjørelsen.

Tips og advarsler


  • Hold en pågående liste med spørsmål du måtte ha.
  • Start en samling av magasinet basseng bildene du liker.
  • Sikkerhet rundt et basseng er fremst. Inkluder fekting og alarmsystemer i budsjettet for å beskytte barn og kjæledyr.