Hovudside

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i løpet av vinteren i Sør-Afrika

by Walther

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i løpet av vinteren i Sør-Afrika

Sør-Afrikas vintrene er ikke veldig tøffe over det meste av landet, selv om dette varierer fra region til region. Landets fuktig østlige kystlinje fall sjelden under 50 grader om vinteren. Tørketrommelen, vestkysten blir ikke mye kaldere, i snitt i 40-årene. Highveld midsection kan bli kaldere, med temperaturer under frysepunktet og til natten. Imidlertid er snø sjelden i Sør-Afrika, bortsett fra noen få fjellområder, og temperaturer vanligvis ikke holde lav for lenge. Derfor er det mulig å dyrke frukt og grønnsaker i løpet av vinteren i Sør-Afrika, så lenge en viss forsiktighet er tatt for å beskytte plantene mot kulden.

Bruksanvisning


Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i vinter


•  Tenk på klimaet. Sør-Afrikas Highveld er veldig tørr og kald om vinteren. Western Cape-regionen har kule, våte vintre, mens den østlige Kwazulu / Natal-provinsen er mild og ganske varmt.

•  Velg frukt og grønnsaker. Bladgrønnsaker og saft vanligvis vokser godt i vintermånedene. Tomater, avokado og sitrusfrukter som grapefrukt, sitroner og appelsiner kan også dyrkes i vinter.

•  Planlegg hagen din. Tillate en to meter plass mellom planter, og plassere dem i et område som får rikelig med daglig solskinn.

•  Trekk ugress fra jorden, og churn det grundig med en roto tiller. Berik med et lag av kompost, flere inches tykke.

•  Plant frukt og grønnsaker frø eller stiklinger dypt i jorden, og cover, eller pakke, med et lag med matjord.

•  Vann grundig og daglig inntil plantene begynner å spire. Deretter vann ukentlig, eller etter behov i tørke regioner.

•  Legg et lag mulch (tørket gress, halm eller svart plast, ca to til tre inches tykk), etter ca to uker. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten og varmen i jorda.

•  Beskytt grønnsaker og frukt fra natten frost i Sør-Afrikas Highveld region med en mini drivhus. Dette kan bygges med en treramme og plastfolie, eller, for mindre anlegg, en stor, cut-out plastflaske.

Tips og advarsler


  • Transplant frøplanter i kveld. Dette gir de nye spirene på natten for å komme seg fra å bli rykket opp med roten, og hindrer sola fra tegning ut vann mens anlegget er i stand til å trekke næringsstoffer fra sitt rotsystem.