Hovudside

Hvordan identifiserer jeg en Poplar Leaf?

by Walther

Hvordan identifiserer jeg en Poplar Leaf?

Ulike typer poplene oppstå over det meste av USA, med disse trærne brukt til slike formål som skyggen trær og prydplanter, i tillegg til å vokse i naturen. Popler har kallenavnet på Cotton, en referanse til sine frø, som blåser bort med vinden ved hjelp av en bomulls "fallskjerm". Poppel bladene er karakteristiske.

Bruksanvisning


•  Søk etter blader som du kan høre rasling i vinden. Se etter et blad med en lang stilk som gjør bladet til å flagre i en bris. Poppel blad stilker er vanligvis hårete og flat, med noen så lenge som tre inches, slik som de av den østlige Cottonwood.

•  Se etter blader som kommer i en rekke former, avhengig av type poppel du møter. Østlige Cottonwood, Fremont Cottonwood og slettene Cottonwood er popler med trekantet løvverk; sine baser hvor de fester til stammen er flat. Se etter en mer langstrakt og spisse blad på den svarte Cottonwood, en art som oppstår i Pacific Northwest. Avrundede bladene er karakteristisk for sump Cottonwood, skjelvende osp og bigtooth osp.

•  Studer kantene av popler, på jakt etter en serie med avrundede tannlignende utvekster. Dette er en annen egenskap av alle poppel blader. Tennene vil være mindre opplagt på arter som svart Cottonwood og Fremont Cottonwood. Du vil ikke ha noen problem kresne tennene på kantene av slike arter som bigtooth osp, skjelvende osp og slettene Cottonwood.

•  Mål størrelsen på poppel blader. Legg merke til den rekke størrelser, fra bladene av Fremont Cottonwood som ikke lenger enn 2,5 inches til de av sumpen Cottonwood, som kan være opp til 7-inches lang. De avrundede blader, inkludert skjelvende osp, er vanligvis så bredt som de er lang. De langstrakte og smale blader av selje Cotton avvike radikalt fra de fleste popler, med lengder på 2 til 3 inches, men en bredde ikke større enn en tomme.

•  Undersøk fargene poppel blader i både sommer og deretter høsten. For eksempel vil den østlige Cottonwood være en veldig skinnende grønne over, men det er en blekere nyanse av grønt på undersiden i sommer. I høst, disse bladene gjennomgå en forandring fra deres grønt til en gul fargetone. Dette er en vanlig høstfarge for mange popler, inkludert osp arter.