Hovudside

Lønnsomheten av batteri Gjenvinning

by Walther

Lønnsomheten av batteri Gjenvinning

Den voksende industri av resirkulering batteri har vokst jevnt og trutt i to tiår. Den nåværende lønnsomhet av resirkulering av batteri er så lav at de fleste forbrukere må betale et batteri gjenvinnar å resirkulere batteriene gjennom post-i programmer. The Department of Energy melder at de siste amerikanske Recovery og reinvestering Act tilskudd til batteriet industrien vil forbedre alle aspekter av batteriet industrien.

Battery Recycling


De fleste nåværende batteri resirkuleringsprogrammer slipe og / eller smelte batterier for å skille og samle gjenbrukbare deler. Den lave, men økende etterspørsel for resirkulering batteri er ikke spesielt lønnsomt og sysselsetter en liten arbeidsstyrke. Linda Gaines og Margaret Singh med Department of Energy Argonne National Laboratory rapporterer at elektrisk resirkulering Bilbatteriet er forventet å øke batterigjenvinningsarbeidsstokken og arbeidsbelastninger.

Spirende Electric Vehicle Market


Utviklings amerikanske elbil industrien er å skape arbeidsplasser i mange områder, inkludert resirkulering batteri. Nye statlige tilskuddsordninger kunngjøringer involverer elbiler har skapt en bevegelse innenfor batteriet industrien. Enorme fremskritt i elektriske kjøretøy batteri utvikling og resirkulering av batterier er ventet i det neste tiåret, melder Gaines og Singh.

American Recovery og reinvestering Grants


Den amerikanske Recovery og reinvestering Act har gitt $ 2400000000 til flere selskaper som er involvert i utviklingen av elektriske biler eller elektriske kjøretøy komponenter, i henhold til Department of Energy (DOE). Elektriske batteri resirkulering er forventet å legge til mange nye arbeidsplasser og fasiliteter for å møte behovene til den voksende elbilindustri.

Stigende Overskudd i Battery Recycling


Resirkulering batteri fortjeneste stiger og forventes å fortsette å stige som USA beveger seg bort fra sin avhengighet av olje. DOE rapporterer at tilskuddene ble tildelt selskaper som utvikler batteriteknologi. Mange nye elbil studier - som Gaines og Singh's - er viet til fremtiden for batterigjenvinningsindustrien.

Batteridrevet Karriere


Industrien vekst skjer i elektriske kjøretøy batteri industrien er et godt tegn for resirkulering batteri lønnsomhet. Som elektriske batterier supplere og / eller erstatte olje, vil batteriet gjenvinningsindustrien genererer nye arbeidsplasser i manuell arbeidskraft og vitenskapelig utvikling. DOE rapporterer at $ 1.5 milliarder dollar ble gitt til batteriet industrien alene i den amerikanske Recovery og reinvestering Act for bruk i batteri og produksjon komponent samt kapasitet resirkulering av batteri.