Hovudside

Blomstrende trær: Asiatisk Red

by Walther

Blomstrende trær: Asiatisk Red

Røde blomstrende trær fra Asia gi rike aksenter for swales, foran meter og hager. Deres årlige show av farge varsler våren og kan vare godt inn i sommer. Mange av de sanne røde blomstrende trær er tropisk og gjør best i regioner som liker året mildt til varmt vær. Noen vil tåle alt, men de kaldeste vintre og mindre trær kan dyrkes i containere og flyttet innendørs når været snur. Noen exotics er ikke allment importert og er fortsatt sjeldenheter i det vestlige landskaps.

Blomstrende Crabapple


Den japanske Blomstrende Crabapple er en hardfør, populær landskaps tre som er i dag utdødd i vill tilstand. (Referanse 1) Du finner den i front meter overalt, men fordi de dype rødaktig-rosa blomsterknopper som teppe treet om våren er velduftende og vakkert. De åpner og visne til hvit etter ca to uker, og deretter treet er dekket i mørke grønne blader til høsten når den produserer gule frukter som slår rød-gult ved første tegn på frost. Crabapples er ofte podet med eple lager fordi de vil sikkert produsere epler sesong etter sesong når det er nærliggende epletrær for å befrukte dem. Det finnes 35 arter og 700 kultiverte varianter av crabapples å velge mellom når landskaps.

Flame of the Forest


The Flame of the Forest treet, også kjent som papegøye treet, er opprinnelig fra India med en vridd stammen av grå bark, fløyelsaktig grønne blader og et utbrudd av scarlet fra januar til mars. (Referanse 2) Blomstene er rød-oransje og sinober og har ingen duft. De er veldig stiv, fem-petaled blomster som er buet som en papegøye nebb og de dekker hele treets krone. Hver del av treet har noen bruk, fra fargestoffer hentet fra blomster til platene laget av fattige mennesker ut av de flate runde blader til tauet sandaler laget fra roots.The treet har hellige bruksområder og er en del av en hinduistisk seremoni å velsigne kalver og en Brahmin seremoni for å salve en gutt som en Sadhu. Flame of the Forest trær vokser i Sentral-India, den vestlige Ghats, Bengal, Bihar, Uttar Pradesh, Punjab og så langt øst som Burma. De kan kjøpes på nettet for planting i USA, men trenger et tropisk klima for å trives. (Referanse 5)

Crape Myrtle


Crape myrt kommer fra Sørøst-Asia, og først blomstret med blomster som varierte fra hvit til blek lavendel til en melon-rosa. (Referanse 3) Den første virkelig rød crape myrt var en sorten utviklet i 1997. I dag, takket være aggressive avlsprogram inkludert en på nasjonale arboretum, er det omtrent et dusin levende røde crape myrt tilgjengelig for landskapspleie. (Referanse 4) Mer arbeid som gjøres for å lage trær som er insekt og sykdom motstandsdyktig og holder sin røde farge lenger. Trærne kommer i tre høyder. Under fire meter er dverg crape myrt som ser ut som velformede busker og arbeid i grenser. Fire til tolv fot trær er semi dverger, en populær hage valg. Tolv meter og opp er en ekte tre. Trærne er ganske hardfør, men kan bli drept av en streng vinter fryse.