Hovudside

Hvordan kan et Posi-Temp tappekran fungerer?

by Walther

En posi temp kranen er en spesiell type kran som opererer på en litt annen måte enn de fleste. Det er et merkenavn gitt til en viss linje av kranen gjort av Moen, og derfor er det ikke en standardisert avløp eller ingeniør sikt. Det refererer bare til et visst antall kraner med dette varemerkebeskyttet navnet.

Posi Temp Drift


I et Moen posi temp kranen, dikterer håndtaket rotasjon enten kaldt eller varmt vann kommer ut av kranen. Håndtaket svinger mot venstre for å dispensere varmt vann, og til høyre for å utlevere kaldt vann. Denne handlingen er litt forskjellig fra andre Moen kraner. Når håndtaket peker mot vest, eller ni posisjon (hvis du forestille kranen trim er en klokke), renner bare varmt vann i kranen. Når håndtaket peker mot øst, eller tre posisjon, renner bare kaldt vann fra kranen. Når håndtaket peker ned til seks stilling, strømmer noe vann inn i kranen.

Forskjellen fra vanlige Moen Kraner


Jevn Moen Kraner operere med en pull og slå bevegelse i stedet for en enkel håndtak rotasjon. For eksempel, for å slå vannet på i en vanlig Moen tappekran, brukeren trekker håndtaket ut til å initiere vannstrømmen, som åpner vannventiler. Vri på håndtaket til venstre eller høyre åpner og lukker den varme vannstrømmen, justere temperaturen i henhold til hvor mye varmt vann renner inn i kranen, som ikke er så effektiv når det gjelder å dempe temperaturen av flere grunner. En er at de vanntrykkendringer, slik at mengden av varmt vann blandes med kaldt vann øker eller minsker avhengig av vanntrykket.

Posi Temp Trykk Balansering Kraner


Posi temp kraner anses trykkutlignings kraner fordi de tilpasse seg skiftende vanntrykk. Denne funksjonen skiller dem fra den vanlige Moen tappekran, som ikke er en trykkutlignende kranen. Den posi temp kranen krever flushing av linjene under installasjonen, som inkluderer å installere patronen og slår på vannforsyning. En balansering spole er inne i posi temp kranen, som regulerer vanntrykket. Disse kranene er skålde-bevis, noe som betyr at de hindrer skålding av endringer i vanntrykk. Noen ganger kranene kalles skålde vakt.

Fysiske forskjeller fra Regular Moen


De Moen Posi Temp og Moentrol kraner, som begge er trykkutlignings kraner, har en annen monteringshull justering i kranen trim. Monteringshullene er plassert på syv og to posisjoner på trim ansikt, litt forskjøvet fra midtlinjen. Andre Moen tappekran trim monteringshullene er satt på de fem og syv stillinger. Men Moentrol trimme bitene ikke passer på posi temp kraner. Bare posi temp trim installeres riktig på posisjoner temp kraner.