Hovudside

Blomster som går med Roses

by Walther

Blomster som går med Roses

Roses har gledet gartnere og blomster entusiaster for tusener av år. Enten du er først og fremst en gartner, eller du bare ønsker å nyte rose ordninger i hjemmet ditt, er det godt å vite hvilke blomster vil kompliment roser. Mange flerårige og årlige blomster krever samme dyrking som roser. Det er en overflod av valg tilgjengelig for en birollene for å skape en frodig, fargerik hage eller floral arrangement, star roser.

En blandet Rose Bed Med gratis blomster


For en blandet hage blomstringen sammen i midtsommer, anlegg lilje pærer mellom middels høyde busk roser. Noen av de mange varianter av klematis plantet med klatring roser er imponerende når i blomst. Korte flekker av søt alyssum, dyrket lett fra frø, blomstrer hele sommeren. Fargerike årbøker, inkludert stemorsblomster, petunia og løvemunn, er sjarmerende aksenter og vil blomstre med roser. Dusinvis av arter av dianthus er gode valg. Gypsophila er et klassisk valg. Krysantemum blomst mot slutten av sesongen, med den endelige flush av roser.

Vurdere løvverk og Scent så vel som Flower Form


Dusty Miller, en sølv foliaged plante, komplimenter roser vakkert, på rundt en meter høye. Klatring jasmin eller kaprifol er en duftende bakteppe for en rose seng. Phlox paniculata, 2 til 3 meter høye, duftende og tilgjengelig i mange farger, vil vokse lykkelig sammen med roser. Orientalske liljer er svært velduftende og lekre med roser. Phlox subulata, blomstrende våren før rosene, gir kjekk grønne matter resten av sesongen; en stor kanter plante. Mange Nellik arter er velduftende samt sjarmerende.

Plassere de nye plantene i hagen


Plante stauder og lilje pærer 3 meter fra bunnen av en rosebusk. Grunne røtter stauder som stemorsblomster og petunia kan plantes noe nærmere blant roser. Plassere høyere planter bak, mellom eller sammen med rosebusker. Middels høyde planter gå mot fronten eller sidene av sengen. Kortere planter og bakken dekker skape en attraktiv kanting rundt sengen. Vurdere den modne størrelsen på et anlegg når du plasserer den.

Blomsterarrangement Featuring Roses


Roser er vakker i blandede ordninger. En blomst med en lang nok stilk for design kan potensielt fungere godt sammen med roser. Prøve krysantemum, gypsophila, Alstroemeria, liljer, nelliker, tulipaner, Shasta daises, asters, statice eller Marguerite tusenfryd. For høyde, bruker iris, pigger av salvie, Veronica, ridderspore eller noen delphiniums. Babyens pust, eller gypsophila, med roser er en klassiker. Mange av disse som du ikke kan vokse, eller ikke blomstrer samtidig som roser, kan ofte kjøpes.

Å nyte snittblomster


Klipp blomster i tidlig morgen. Cut roser og de fleste andre blomst stammen ender med en skarp kniv i en vinkel, og plasser i kaldt vann umiddelbart. Woody stengler, slik som de på krysantemum, bør brukket av og knust med en hammer i endene. Ordne blomster i en vase med vann som gjør at i det minste en tredjedel av stengler for å være neddykket. Avskårne blomster ta opp vann og skitne det, så oppdatere vann daglig. Plass ordninger på et kjølig sted over natten for å forlenge nytelse.