Hovudside

De Rens ansvar Leietakere på slutten av en Lease

by Walther

De Rens ansvar Leietakere på slutten av en Lease

Alle leieforhold leietaker å rydde grundig leie eiendommen på slutten av leieavtalen, med mindre kontrakten blir fornyet. Noen utleiere er strengere enn andre, men alle vil insistere på at leiligheten være minst like ren som den var da leietaker flyttet inn. Hvis en sjekkliste er levert av renhold som må gjøres før den endelige inspeksjon, følger den nøye eller rengjøre eiendom så grundig som mulig. Ellers utleier kunne trekke rengjøring kostnader fra renterâ € ™ s depositum.

Kjøkken


Rent i og utenfor alle overflater, inkludert skap og skuffer, benkeplater, vegger, lys og gulv. Rengjør utsiden, topp og bak kjøleskapet, og etter tømming det, ta ut alle skuffer og skuffer og rengjør dem inne og ute. Utsiden og innsiden av komfyr og stekeovn trenger oppmerksomhet også. Desinfisere og avfette etter behov. Uansett hva du gjør ikke rengjøre må rengjøres av noen andre, og en kostnad vil gjelde.

Bad


Badet er neste område i betydning at utleier vil sjekke. Såpe avskum på dusjen, badekaret eller vasken er uakseptabelt. Rengjøre toalettet godt, inne og ute, og bak det også. Krom kraner, gulv og speil skal skinne, og alt annet skal være skinnende rent.

Spisestue / stue / soverom


Med mindre møbler forblir i leiligheten, når disse rommene er tomme, rengjøring av vegger, gulv og vinduer er det stor jobb. Dona € ™ t forsømmelse små detaljer som persienner og louvered dører. Baseboards og lysarmatur skal tørkes og poleres. Tepper skal støvsuges, men sjekk med utleier eller ledelsen først før damp rengjøring.

Skap og trapper


Rengjøre alle flater på rekkverk, innebygde hyller, øvre hylle i et skap, i alle kriker og kroker. Få alt så ren som mulig vil spare deg for penger og sikre rask retur av depositum.

Fellesarealer


Holde fellesarealer (korridorer, utenfor trapper, verandaer, søppel områder) ryddige og rene er vanligvis angitt i leieavtalen, og leietaker må gjøre sin del. Snø og skitt fjerning bør også bli diskutert og henrettet. Oppmerksomhet til end-of-lease rensing vil tjene en leietaker en god referanse på neste leietaker søknad.