Hovudside

Hvordan installerer jeg en Coleman Generator?

by Walther

Hvordan installerer jeg en Coleman Generator?

Installere en Coleman generator når strømmen går ut kan gi deg den kraften du trenger for å gjøre det gjennom stormen. Lys, varme, kjøling er ting mange tar for gitt før de er borte. Enten det er de døde av vinteren eller midt på sommeren, ha din egen generator kan spare deg sorg, penger og selv om din helse og velvære. Sørg for at du og din familie er trygg, sikker og komfortabel når det er en krise med en riktig installert, riktig størrelse Coleman generator.

Bruksanvisning


•  Plasser generator unna noe brannfarlig. Hvis dette er uunngåelig, bruk en gnistfanger til å undertrykke den åpne gnister en nedgang sjansen for brann. Ikke legg generator inne i garasjen eller andre kabinett. Dette vil føre til karbonmonoksyd oppbygning og eventuell død.

•  Fyll drivstofftanken med drivstoff. Tanklokket skal være tydelig merket, men hvis du ikke er sikker på hvor du skal sette drivstoff, sjekk manualen. Prøve å fylle drivstoff bare en kul generator. Aldri prøve å fylle bensin en gang eller varm generator. Dette kan føre til brann og / eller eksplosjon som kan føre til alvorlig personskade, tap av eiendom eller død. Sjekk for å se om det er tilstrekkelig motorolje og fyll opp til riktig nivå, etter behov. Konsultere eier / brukerhåndboken for å lære hvordan du kan sjekke og fylle olje, samt hva slags olje generator krever.

•  Sett den mannlige enden av en skjøteledning inn i generatoren. De fleste generatorer vil ha mer enn ett uttak. Noen generatorer har twist-lock tilkoblings uttak for høyspentskjøteledninger som kan håndtere større laster.

•  Koble til dine elektriske artikler til generator og / eller skjøteledning. Eier / driftshåndboken vil ha nominell last for din generator. Pass på at du ikke overbelaste generator. Hold deg innenfor den nominelle belastning for sikker drift.

Tips og advarsler


  • Les alltid eier / brukerhåndboken for din generator før du bruker den. Det vil gi trinnene og advarsler for å følge for sikker drift.
  • Hvis du vil ha en mer permanent installasjon som båndene til ditt hjem elektriske system, leie en profesjonell elektriker til å gjøre jobben. En feil tilkoblet generator kan føre til farlige forhold, for eksempel en brann eller tilbake mates inn i nettet, så la det til en profesjonell.
  • En feil plassert eller drives generator er farlig. Mange mennesker er skadet og drept hvert år på grunn av kullosforgiftning, brann eller elektrisk støt. Vær klar over alle sikkerhetsspørsmål før betjene generatoren.