Hovudside

Hvordan reise under en tropisk storm i Florida

by Walther

Hvordan reise under en tropisk storm i Florida

Delstaten Florida er et populært turistmål, med mer enn 80 millioner ferierende som besøker Florida hvert år. Med en orkansesongen som strekker seg over seks måneder, fra 1. juni til november 30, folk som besøker Florida i løpet av orkansesongen risikere å måtte reise i løpet av en tropisk storm. Selv om sykloner som ofte følger stormene ikke anses orkaner til de når 74-miles-per time, og med en mild storm kan kaste en skiftenøkkel i dine planer. Forutse og planlegge for muligheten du kan reise i løpet av noen form for tropisk storm i Florida. Ta riktige forholdsregler for å sikre at alle holder seg trygge.

Bruksanvisning


•  Ta kontakt med ditt flyselskap hvis du allerede er i Florida når en tropisk storm nærmer seg. Spør flyselskapet hvordan stormen kunne påvirke datoer for å reise hjem, og hva overnatting, om noen, vil flyselskapet make bør flyturen bli kansellert. Flyselskapets respons kan kreve at du å fly ut av Florida tidligere enn du planla. Hvis du planlegger turen i hjertet av orkansesongen, utarbeide en beredskapsplan i tilfelle du ikke klarer å fly ut når du må, dvs. ta kontaktinformasjon for bilutleie bil organer i området eller spør din hotellet hvis du kan forlenge oppholdet bør flyreiser bli kansellert.

•  Stopp av hotellet pulten på vei ut for å sikre at lokale attraksjoner er fortsatt åpent om en tropisk storm er i området. Mange kystområder vil måtte stenge, men destinasjoner som ligger lenger inne i landet vanligvis holde åpent. Bare de mest alvorlige av stormer vil stenge destinasjoner som Disney World eller Universal Studios. Hvis disse fornøyelsesparkene trenger å lukke, de vil gjenåpne så snart som mulig, noen ganger senere samme dag.

•  Kjør forsiktig og være klar over den økte risikoen for vannplaning ved kraftig regn. Vær forberedt på hyppige lyn streik. Florida er viden kjent som lyn hovedstaden i USA og har en svært høy streik rate. Metallbarrierer brukt langs kantene av motorveier kan tiltrekke seg disse fantastiske bolter. Du er trygg når du er i bilen din, men du bør være forberedt på disse distraksjoner og fokusere på veien fremover.

•  Hold deg informert og varsling til om kommende værforhold og evakueringsbehov. Hvis du er på ferie i et kystområde, være forberedt på å evakuere. Florida Keys er vanligvis det første området for å kreve en evakuering og turister vil bli bedt om å forlate før beboerne. Noen kystområdene i Florida har utviklet nødkommunikasjon programmer for å hjelpe turist når evakueringer oppstår. De fleste av disse programmene gir samordning med beredskap, til turisme byrå og hoteller sikre viktig informasjon deles med besøkende. Noen områder satt opp krisetelefon med spesifikke instruksjoner hvordan du trygt forlate området. Hvis du ikke har transport, transport og busser er allment tilgjengelig i disse situasjonene, og et hotell skal kunne henvise deg til en av disse ressursene.

Tips og advarsler


  • Unngå friluftsliv under tropiske stormer som lynnedslag kan utgjøre en alvorlig trussel.