Hovudside

Slik reparerer en Toshiba Satellite 2435 Med XP

by Walther

Toshiba Satellite 2435 er en business-orientert laptop utgitt i 2005. Denne bærbare kom forhåndsinstallert med Windows XP-operativsystemet. Windows XP kan du reparere operativsystemet hvis et stort problem oppstår eller operativsystemet blir ubrukelig. Vent til etter å ha prøvd "Siste fungerende konfigurasjon" og Systemgjenoppretting alternativer for å slå til et operativsystem reparasjon.

Bruksanvisning


•  Sett inn Windows XP-installasjonen plate i din Toshiba Satellite 2435. Start datamaskinen.

•  Trykk en tast når meldingen "Trykk en tast for å starte opp fra CD" dukker opp under oppstartssekvensen.

•  Trykk på "Enter". Selv om du vil se en bestemt reparasjon funksjon blant de viktigste menyalternativer, velger du ikke dette. At reparasjon funksjon, gjenopprettingskonsollen, er en kommandolinjen for å fikse enkelte deler av operativsystemet. De viktigste Windows installere alternativet kan du erstatte alle systemfiler på en gang.

•  Trykk på "F8" på lisensavtalen skjermen. Bruk piltastene til å velge Windows XP-installasjonen som trenger reparasjon. Med mindre du er dual-oppstart av systemet, bør du se bare én oppføring her. Trykk "R." Windows XP installasjonen kopierer over nødvendige filer og mapper for å reparere operativsystemet. Dine personlige programmer og filer blir ikke endret med denne prosessen.