Hovudside

Edderkopper i Terra Bella, California

by Walther

Edderkopper i Terra Bella, California

California Poison Control System rapporterer at alle edderkopper har noen mengder gift, men vanligvis ikke ligge på lur for å angripe. De har en tendens til å leve i rolige og usjenerte områder der de kan fange sitt bytte uten mye innblanding fra omverdenen. De gjør stor nytte vårt miljø, men på grunn av den gjennomgripende frykt for dem, har de en tendens til å bli drept unødig. Terra Bella har en høyere høyde ørkenklima med svært varme somre og kalde vintre som er egnede forhold for edderkoppene som bor i området.

Meget Giftige edderkopper


Den sorte enke edderkopp, et eksempel på en ørken edderkopp, finnes i hele det sørlige California, inkludert Terra Bella. Det er en skinnende svart edderkopp og har en stor mage. Den måler vanligvis mellom 1/2 og 1 tomme lang og har rødlige markeringer på undersiden av buken. Det har en tendens til å leve i mørke steder som loft, garasjer og garderobeskap. De noen ganger kan bli funnet i papirkurven. Et bitt fra en sort enke kan bli etterfulgt av alvorlige kramper, svetting, kvalme, hodepine, oppkast og pustevansker.

Pet Edderkopper


Taranteller blir stadig mer populære som kjæledyr. De er store og hårete med store bust. De ser mye skumlere enn de faktisk er. De fleste tarantella bitt kan være svært smertefullt på grunn av sin størrelse, men de har ikke gi noen andre virkelige forgiftningssymptomer, selv om de kan være irriterende for huden. Etter håndtering av en tarantella, er det best å umiddelbart vaske hendene med vann og såpe. Taranteller er litt annerledes enn de fleste edderkopper fordi de gjør en purring lyd når cornered og vil heve opp på bakbeina.

Desert Edderkopper


Hobo edderkopp er også kjent som den nordvestlige brun edderkopp. Selv hører hjemme i Oregon og Washington, biter til denne edderkoppen blir ofte funnet i hele Sør-California, der de nyter ørkenen terreng. De er brun i fargen og har kort hairs.They tendens til å være mer aggressive mot mennesker fordi de har dårlig syn og nonsticky duk som ikke holder insekter, så de må angripe for å spise. Når de biter, vanligvis ikke venom blir injisert. Forgiftning, men vil produsere de vanlige edderkopp bite symptomer som hodepine, kvalme, oppkast og flulike symptomer.

Ufarlige edderkopper


Daddy longlegs er ufarlige edderkopper. De har lange, tynne ben, gi dem deres navn, og har en gråaktig farge. De er funnet i kjellere og kjellere. Når de er i frykt for å bli angrepet, de vibrere voldsomt å skremme av sine fiender. En annen forsvarsmekanisme er den klissete, illeluktende væske de avgir for å holde angriperne unna. De er i utgangspunktet ufarlig for mennesker fordi de kan nesten aldri trenge menneskelig hud. De er funnet langs Stillehavskysten og sørvest ørkener.