Hovudside

Hvordan Grow en Cherry Tree fra Seed eller Pit

by Walther

Hvordan Grow en Cherry Tree fra Seed eller Pit

Økende et kirsebærtre vil gi en overflod av kirsebær for syltetøy, paier, skomakere og som garnityr for cocktails. Kirsebær er lastet med vitamin A og C og er svært næringsrik. Hvis du alltid har ønsket å ha din egen kirsebærtre følge disse tipsene for å vokse man lett fra frø.

Bruksanvisning


•  Hvor å vokse Cherry Trees

Først må du lære om et kirsebærtre vil vokse i ditt område. En måte å oppdage dette er å se rundt i nabolaget eller spør noen du kjenner. Hvis du ser eller hører av kirsebærtrær som vokser i ditt lokale område, så sjansene er du kan lykkes vokse en også. Også, hvis du ser kirsebærtrær for salg hos din lokale planteskole, sjansene er gode for at kirsebærtrær gjør faktisk vokser godt i din sone.

Hvis du ønsker å se på nettet for å se om kirsebær vokser i ditt område, kan du gå til Arbor Day Foundation i ressursen avsnittet nedenfor. Skriv inn ditt postnummer og den elektroniske verktøyet vil gi deg beskjed hvis kirsebærtrær vokser godt i ditt område.

•  Samle Cherry Frø og Pits

Samle kirsebær groper er den morsomme delen! Spis så mange kirsebær som du kan finne når de er i sesong. Det beste alternativet for å finne kirsebær groper eller frø som vil spire er på lokale bønder markeder. Lagringspraksis gjør matbutikk kirsebær upålitelig. Hvis du har et nabolag treet disse kirsebær groper og frø skal fungere godt også. Unrefrigerated groper fungerer best også. Frø gå gjennom noe som kalles stratifisering hver vinter når de er naturlig utsatt for kulde utendørs, før spirende våren. Utsette en kirsebær pit eller frø til kalde temperaturer før du spiser den, og deretter igjen før spirende frø om våren gjør det litt mindre pålitelig.

Spise et par kirsebær. Skyll gropene fra dine favoritt kirsebær. Sett dem i en solfylt vindu for å tørke.

•  spirende Cherry Seed inn i et tre

I høst, samle opp dine kirsebær frø og groper som du har samlet i vinduet. Plante dem utenfor i et område som du kan holde et øye med regelmessig. Jeg liker å bruke min blomst seng i nærheten av min bakdør for spirende tre frø, fordi jeg luke det regelmessig og trærne er ikke i fare for å bli oversett og meiet over.

Plante flere av dem, som noen groper ikke kan spire. De skal plantes 2 inches dyp og i det minste en fot fra hverandre. Markere området der du plantet gropene slik at du vet hvor du skal forvente å se kirsebærtrær spirende.

Etter at du har plantet kirsebær groper og frø, vente på natur å gjøre det arbeid. Kirsebær frø vil gå gjennom en naturlig lagdeling prosess i vinter.

•  transplantere Cherry Tree

I løpet av våren, vil kirsebær groper og frøene begynner å spire i et tre. Vent til trærne er 8 til 12 inches høy og deretter transplantere dem til det området du ønsker trærne til å vokse permanent. Etter at du har transplantert kirsebærtreet, mulch vel rundt det å hindre ugress og oppmuntre fuktighet i jordsmonnet. Også, merk treet plassering med en stake for å hindre at treet blir tråkket på eller klippes.