Hovudside

Gjør det selv Rat kontroll

by Walther

Rotter er svært ødeleggende skadedyr kjent for å dukke opp i byer og tettbygde boliger. De kan forurense mat og skade ditt hjem med sine konstant gnager og gravende. De kan også avsløre din familie og kjæledyr til farlige sykdommer. Dette gjør gjør det selv rotte kontroll en viktig del av å beskytte din familie.

Lær å gjenkjenne tegn på Rat Infestation


Avføring eller tegn på nagende er tydelige tegn på angrep. Du kan også legge merke hulene ved siden av ditt hjem eller under rusk i gården.

Fjern Clutter Outdoors


Fjerne rot fra rundt omkretsen av ditt hjem er viktig hvis du ønsker å holde rotter fra å gjøre sin vei inne. Ikke la søppel, gress avskjær, blader og materialer som tre eller ubrukte elementer for å samle rundt utsiden av hjemmet ditt.

Forsegle alle åpninger


Noen åpninger som måler ¼ av en tomme eller større bør tettes for å holde rotter ut av ditt hjem. Åpninger som gjør at verktøyet rør tilgang til din eiendom må tettes med metall eller betong. Pass på at alle gulvavløp eller avløpsrør har tettsittende åpninger som er mindre enn ¼ av en tomme i diameter. Alle dører, vinduer og skjermer bør passe tett. Du må kanskje dekke kantene med metallplater for å hindre gnagende.

Øv Riktig Sanitation


Dårlig renhold vaner kan oppmuntre rotteangrep. Den beste gjør det selv rotte kontroll er å praktisere gode sanitærforhold metoder konsekvent innsiden og utsiden av hjemmet ditt. Rengjør jevnlig og praktisere forsvarlig håndtering, lagring og opprydding når det gjelder mat. Ethvert sted hvor maten er lagret bør gnager lydisolerte. Sørg for å alltid lagre bulk mat inkludert fugl frø og tørr Dyremat i metallbokser med stramme, montert lokk. Dessuten skal avhende søppel og annet avfall. Rotter ofte dukker opp i hjem med kjæledyr fordi de kan dele pet food. Gode ​​sanitærforhold vaner i hjemmet gjør det vanskeligere for rotter å trives.

Sette feller


Du kan kjøpe dine egne feller fra dagligvarebutikker, Oppussing butikker og flere andre steder. Sette dine egne feller for gjør det selv-kontroll rotte er svært effektive. Mange foretrekker feller fordi de ikke bruker skadelige kjemikalier, er det lett å fortelle om rotta er død og destruksjon er enkelt.

Snap feller er billig og enkelt å bruke. Bare agn felle med peanøttsmør, et lite stykke kjøtt eller sukkertøy sikkert på avtrekkeren. Plassere fellene mot vegger, bak objekter, i mørke kroker og noe annet sted som du har sett bevis for rotter.

Lim styrene er også effektive. Plassere dem sammen side-by-side fungerer bedre enn å stole på bare ett brett. Strategisk plassere dem rundt i huset akkurat som du ville snap feller, men være oppmerksom på små barn og kjæledyr. Hvis fellene blir støvete, er de ikke så effektive.

Gift agn bør brukes med ekstrem forsiktighet, spesielt hvis du har kjæledyr eller barn.