Hovudside

Slik installerer Dekorative Hage Kanter

by Walther

Det finnes mange forskjellige typer vakre dekorlister til bruk i hagen. Valgene inkluderer naturlige store steiner, hvit ledning kanter, og kanting i et tema (som kløverne eller en metall grensen trykt med ord eller design). Tips er forutsatt å installere dekorative hage kanter med letthet.

Bruksanvisning


Plukk den perfekte Border for hagen din


•  Velg en grense som vil legge til visuelle appell til hagen din. Vurdere høyden på blomster eller planter du vil plassere i hagen, og deretter finne en kant til kant hagen som vil holde det ryddig, men ikke overskygge blomster eller planter.

•  Velg store steiner for å tjene som en ramme hvis du vil ha en naturlig look. Store steiner gi en solid ramme med et meget tiltalende utseende. Steinene vil vare i svært lang tid og ser nydelig med de fleste blomster. Plassere steinene direkte på bakken foran hagen. Stable en stein oppå en annen hvis en høyere grense er ønsket.

•  Bruk en hvit metall hage grensen hvis du ønsker å legge litt lysstyrke til din blomst seng eller hage. Bruk en skuffe til å forberede området der du vil sette inn metall kanter ved å fjerne noen store steiner eller ugress. Deretter plasserer kanter ned i bakken og slå lett med spaden for å sikre at det har gått dypt ned i bakken er solid.

•  Finn et tema grensen som grønne metallkløverne eller malt tre blokker. Sett metall grensen ned i bakken og trykk lett med hage spade for å sikre at det er godt plassert i bakken. Ved forekomst av tre blokker, plassere dem direkte på bakken, trykke på dem med spaden for å sikre at de er fullt flat.

•  Dekorer en hage eller blomsterbedet med kanting dekket i ord for å sende en melding til alle som besøker hagen. Du ønsker kanskje å bruke grenser med ordene kjærlighet, fred, glede, navn på familiemedlemmer eller kjente sitater. Dette kanter kan være laget av metall eller tre. Installere det ved å plassere den foran hagen og trykke på den med en spade for å sette inn kanting i bakken.

Tips og advarsler


  • Søk flittig for hage kanter som er unik og gleder you.Find billig hage kanter på loppemarkeder og garasje sales.Purchase nok hage kanter for å plassere en ramme rundt hele garden.Find kvalitet kanter som vil holde opp i været og vare i mange år.