Hovudside

Informasjon på White Birch Trees i Ohio

by Walther

Informasjon på White Birch Trees i Ohio

Hvite bjørketrær er populære landskap trær, elskede for sine grasiøst hengende grener og papery bark. Dessverre, i henhold til Ohio State University, hvite bjørketrær er ikke anbefalt for Ohio landskap, på grunn av klimaet og visse innfødte skadedyr. Hvis du har en eksisterende hvit bjørk, men det er mulig å opprettholde en sunn tre med en streng vedlikeholdsplan.

Jord


Den hvite bjørk treet trenger kjølig, fuktig, sur jord for å trives. Jevnlig vanning og riktig bioklipp er de viktigste tingene du kan gjøre for din hvit bjørk.

Sol


Rotsystemet er følsom for varme jord, men bladene trenger full til delvis sollys for mesteparten av dagen. Plante treet der jorda vil bli skyggelagt, men toppen av treet vil ha solen.

Skadedyr


Bronse bjørk borer er vanlig i Ohio, og har evnen til å drepe hvite bjørk. De fleste hvite bjørkene ikke overlever mer enn fem år i Ohio uten en årlig skadedyrkontroll spray, og europeiske hvite bjørkene kan ikke overleve selv så lenge. Papiret bjørk er en hardføre utvalg av hvit bjørk som kan leve i 20 år i Ohio med en vanlig skadedyrkontroll program.