Hovudside

Gode ​​Innendørs ingen naturlig lys Planter

by Walther

Gode ​​Innendørs ingen naturlig lys Planter

Voksende planter innendørs er blant de mest utfordrende typer hagearbeid er det. Selv om det har sine fordeler, særlig i enkelte områder, finnes det en rekke problemer i forbindelse med dyrking innendørs. En av de største bekymringene er eksponering for sollys, en nødvendig faktor i plantenes vekst og utvikling. Inside dyrkere kan velge fra en rekke planter som trives i lite lys eller trenger filtrert lys for å imøtekomme for inneklima.

Lucky Bamboo


Heldig bambus (Dracaena sanderina) er en ganske vanlig potteplante som stammer i Asia. Selv om ikke faktisk er relatert til bambus anlegget, de to har et lignende utseende og er både rask vekst. Det kan dyrkes i vann eller jord og gjør det bra med svært lite soleksponering. Den ideelle situasjonen er å bli satt på et sted hvor det kan få et lite filtrert sollys --- plassere den et par meter fra et vindu med en ren gardin, for eksempel. Lucky bambus er en hardfør plante og vil vokse godt så lenge den har moderate temperaturer og ferskvann. Når vokser i en vase, noen få inches av småstein for støtte og en tomme eller to av vann som skiftes en gang i uken er alt som er nødvendig. Pass på å bruke filtrert eller destillert vann, som klor i vann fra springen kan være giftig for heldig bambus.

Fred Lily


Fredslilje (Spathiphyllum) blomster er et populært valg for innendørs vekst, fordi de er ganske lett å vokse og krever lite hjelp fra dyrker. Når etablert, er fred lilje resistente mot mange skadedyr og problemer og krever bare grunnleggende vilkår for å overleve. Siden disse blomstene, bemerkelsesverdige for sine elegante form og delikate kronblader, oppsto i varme tropiske vær, gjør det best innendørs når temperaturen er moderat eller varm. I motsetning til enkelte andre planter, det krever tung vanning, spesielt i sommer, og har svært spesifikke sollys behov. Å hindre skade på blader og kronblad, bør indirekte sollys gis. Vokse lilje flere meter fra et vindu hvor det vil få filtrert eller reflektert lys. Hvis de oppbevares i områder hvor lyset er minimal, vil planten vokse godt gitt andre behov er dekket, men blomstene vil blomstre sporadisk.

Chinese Evergreen


Kinesiske eviggrønne (Aglaonema) er et felles utvalg for innendørs voksende fordi det gjør det bra i lite lys og favoriserer moderate temperaturer. Det er blant de enkleste å forplante evergreens og vil produsere estetisk tiltalende sølv- til mørkegrønne bladverket. Disse plantene bør holdes borte fra lufteventiler eller trekkfulle vinduer, som for mye kulde vil føre til bruning og slippe av bladene som er irreversible. Disse plantene er spesielt utsatt for problemer som rot og stengel rot hvis jorden ikke renne godt nok. Bruk en potting jord som er løs og næringsrikt for best resultat.

Cast Iron Plant


Støpejern anlegg (Aspidistra elatior) er en ekstremt hardfør utvalg som vil trives under de fleste forhold. Det faktisk gjør best med lite sollys og vann og krever nesten ingen hjelp fra dyrkeren å gjøre det bra. Det bør dyrkes i et område med moderat til varme temperaturer --- unngå å plassere nær ventilasjonsluker --- og jorda må få lov til å tørke ut mellom vanning. Støpejerns anlegget er ganske liten, med en maksimal moden høyde på ca 3 meter. Den produserer dype grønne blader som vil være mellom 1 og 2 meter lang. Den ikke produserer blomster på regelmessig basis, men av og til våren vil bringe om knapt merk lilla blomster.