Hovudside

Kostnadsoverslag for Mold fjerning

by Walther

Kostnadsoverslag for Mold fjerning

For mugg å vokse, er det nødvendig et miljø rikt på oksygen og fuktighet. Dessverre er slike miljøer lett funnet rundt hjemmet ditt, slik som i ditt kjøkken og bad. Når formen er funnet i hjemmet ditt, er det viktig å fjerne mugg og hindre videre vekst. Kostnaden for mold fjerning er avhengig av bestemte påvirkninger.

Mold Beliggenhet


Plasseringen av muggvekst er en rektor faktor av fjerningskostnader. For eksempel, hvis muggvekst er til stede på et bad vegg, er rørleggerarbeid problemer mistenkt og veggen må fjernes og erstattes for å vurdere skaden. Mold problemet kan ikke virke rikelig, men mugg kan vokse på steder du kan ikke direkte se, som, hvis den ikke utbedres umiddelbart, over tid fører til strukturelle skader. Hvis det oppstår strukturelle skader, kan du bruke oppover på $ 30 000 for å fikse skaden og fjerne mugg, ifølge Cost Helper. Mold fjerning fra crawlspaces og loft koster mellom $ 500 til $ 6000, avhengig av størrelsen på plass, mengden av muggvekst og vanskeligheten med tilgang.

Størrelsen på Outbreak


Størrelsen på mold problemet påvirker kostnadene ved fjerning. En liten, mold-fjerning prosjektet krever mindre arbeid og rengjøringsprodukter, mens større mold problemer krever mer arbeidskraft og fjerning materialer. Uavhengig av mengden av mugg stede, er det viktig å få flere sitater fra erfarne fagfolk for fjerning tjenester for å sikre at du blir belastet ganske for prosjektet.

Profesjonell Mold fjerning


Ansette en profesjonell er nødvendig for alvorlige muggproblemer. Før det oppstår mugg fjerning, fagfolk teste hjemme for tilstedeværelsen av mold. Hvis skadelige mengder mugg er til stede, er utbedring nødvendig. Spesialtrente mold fjerning fagfolk kommer inn i hjemmet ditt, forsegle den forurensede plass, drepe mold og ta den med scrubbere og biocider. Denne kostnaden av denne prosessen er avhengig av størrelsen på plass og alvorlighetsgraden av forurensning.

Gjør det selv Fjerning


Hvis mugg i hjemmet ditt er i et relativt begrenset plass, typisk mindre enn 10 squaren føtter, er det mulig å fjerne mugg selv. Før du forsøker å fjerne mugg selv, pryder skikkelig utstyr, slik som hansker, vernebriller og munnbind, og åpne vinduer for å lufte plass. Sørg for at plassen er helt tørr ved å fikse noen rørleggerarbeid problemer. Når plassen er tørr, fjerne mold med vaskemiddel og vann så la plass til å tørke. Sugende underlag med muggvekst, for eksempel slipp himlingsplater, må kasseres og skiftes ut. Samlet, fjerne mugg selv koster mellom $ 20 til $ 120, ifølge Cost Helper.