Hovudside

Hvordan Kill Agurk Beetles

by Walther

Hvordan Kill Agurk Beetles

Agurk Billen er en hage fiende. Ikke bare vil det angripe dine agurker, men det vil også skape kaos på squash, gresskar og meloner. Agurk bille liker å spise agurk blader og legge egg nær plantene. Larvene klekkes fra egg og spise plantenes røtter. Sammen med ødeleggelse, kan agurk biller også infisere din avling med bakteriell wilt. Disse hage skadedyr vanligvis dukker opp i løpet av våren og høsten. De ofte blander inn avlingen som gjør dem vanskelige å oppdage. Hvis disse feilene er invadere hagen din, vil du trenger for å få dem ut før de tar over.

Bruksanvisning


•  Fjern biller ut av plantene med hansker på hendene eller en pinsett. Selv om denne teknikken er relativt tidkrevende, er det ganske effektivt. I tillegg er det gratis og ikke tvinge deg til å bruke kjemikalier for å kontrollere bille problemet. Plasser biller seg inn i lukkede beholdere ved henting, og hell kokende vann over dem til å disponere.

•  Plasser rad dekker over plantene. Rad dekker er i hovedsak tynne stykker av stoff som dekker anlegget, noe som gjør det umulig for billen å ta kontakt. Bare lå dekselet over korn og plassere steiner eller stykker av tre på hver side av anlegget for å holde duken på plass. Alle billene må først fjernes fra plantene før du implementerer dekslene. Du må også fjerne dekslene når plantene begynner å blomstre, ellers vil negativt påvirke deres pollinering.

•  Legg klebrige feller på jorda rundt plantene. Klebrige feller vil felle noen feil som tråkker på dem, som deres limet vil holde bug på plass. Klebrige feller kan være nyttig i å fange agurk biller når de kommer ned for å legge sine egg og samle larvene når eggene klekkes. Kast fellen i søpla etter at den har fanget noen biller.

•  Spray berørt avling med insektmiddel som er trygt å bruke på grønnsaker. Både insekt spray og såper er effektive i eliminering av agurk biller; Men det er alltid en risiko for å forurense grønnsaker med sine kjemikalier når de brukes. Selv om de fleste insektmidler er brukt direkte til anlegget, lese instruksjonene på etiketten for best resultat.

Tips og advarsler


  • Rad dekker, klebrige feller og insektmidler er vanligvis tilgjengelig på hagesentrene.
  • Holde hagen weed-fri for å holde agurk biller unna.