Hovudside

Slik reparerer Betongelementer

by Walther

Slik reparerer Betongelementer

Prefabrikerte betongelementer skritt vare ca 15 år før de begynner å svekkes. Før de forverres, begynner de å rocke på grunn av oppgjør. Det er lett å fikse rocking ved planering sitt fundament, men du kan ikke fikse chipping og sprengning uten noen fantasi. Bare ved hjelp av noen hyllevare akryl flis innstilling sammensatte, kan du legge år til livet av de pre-cast trinn.

Bruksanvisning


•  Unstack pre-cast trinnene hvis de er i to eller tre separate trinn. Pensle dem ned med en stålbørste. Hvis de er 3 eller 4 trinn i en pre-cast brikke du ikke kan Unstack og du kan hoppe over det siste drivning trinnet. Sørg for at de er støvfritt.

•  Bland tynne-set som per instruksjoner ved hjelp av drill og maling blandebatteri. Sparkel ut den tynne-set på trinn ved å bruke 4-tommers sparkel og spre jevnt med 12-tommers sparkel. Bruk mindre sparkel å omforme nosing på hvert trinn etter behov. La tørke over natten.

•  Re-stable trinnene. Hvis de er mer enn ett stykke bruke overmalbar drivning å gjøre dem vises ett stykke. La det tørke over natten og deretter male alle farger.

Tips og advarsler


  • Dette jeg kom over ved et uhell. Jeg har lappet oppkjørselen min med det og fikset noen prefabrikerte betongelementer stykker. Både oppkjørselen og betong har vart gjennom et par kanadiske vintre for stor pålitelighet test.
  • Sørg for at den tynne-set er ganske tyktflytende. Ikke sparkel for mye. Hvis du trenger å gå tilbake og gjøre en annen tynn pels, det er greit.