Hovudside

Forskjeller mellom størrelser av Lyskastere

by Walther

Forskjeller mellom størrelser av Lyskastere

Flomlys har en rekke bruksområder og formål. Noen flomlys er motion-aktivert, noe som også hjelper deg å spare energi når de ikke trengs. Du kan også være i stand til å finne en lyskaster som har en tidsbestemt innstilling, også sparer energi når den ikke er i bruk. Imidlertid vil bruke riktig flomlys sikre at du har riktig belysning der det trengs. Formålet med lyskaster vil bestemme hvilken størrelse er hensiktsmessig.

Flomlys Lyspærer


Flomlys pærer varierer i størrelse 1,75 til 6,5 inches i diameter. En pære leverer i området 25 til 750 watt. Pærer er gjort i en rekke størrelser for å sikre at de passer ordentlig i flomlys boliger. Effekten på en pære bestemmer hvor mye energi de bruker mens opplyst. Det kan også bestemme levetiden på pære. Kompakt fluorescerende flomlys pærer kan noen ganger erstatte gløde eller halogen lysrør og kan tilby en bruker en 75 prosent besparelser i energiforbruket.

Designere Edge L-992WH


Designers Edge L-992WH flomlys boliger kan brukes til utendørs innstillinger. Værbestandig metall forhindrer skade på flomlys pære samt de interne komponentene. Denne modellen har en bevegelsessensor samt en tidtaker. Den måler 20 inches med 16,8 inches med 19,8 inches og har en lys evnen til 180 grader.

Maxsa Solar Dual Hode


Den Maxsa Solar Dual hodet kan også brukes som en utendørs flomlys. Men det er også effektive i garasjer. Den bruker åtte LED-pærer som produserer to separate belysning bjelker. LED-pærer er designet for å aldri brenne ut. Dette lyset har også en bevegelsesdetektor. Solenergi funksjonen lar deg spare energi så lenge lyset er brukt utendørs. Den måler 7,7 inches med 6,9 inches med 6 inches.

GE 47478


GE 47478 flomlys kan brukes innendørs eller i et utemiljø hvor det ikke vil bli utsatt for værforhold. Dens design gjør det mulig å produsere den samme mengden lys, men bruker mindre strøm. Den måler 7,8 inches med 5,9 inches med 3,7 inches.

Maxsa Innovations 40225


Den Maxsa Innovations 40225 kan brukes utendørs. Den bruker også LED-lys som er designet for å aldri brenne ut. Den Maxsa Innovations 40225 designet for å appellere til øko-bevisst kjøper, tilbyr solcelledrevet funksjonalitet. Det tilbyr også en bevegelsessensor som kan justeres for følsomhet samt hvor lenge lampen lyser. Den måler i 10 inches med 9 inches med 7 inches.

Peterson Manufacturing Halogen Flood Lys


Peterson Manufacturing Halogen flomlys kan brukes på anleggsmaskiner eller med landbruksutstyr. Laget av polykarbonat, er huset konstruert for å hindre korrosjon fra eksponering til værforhold. Den måler 6 7/8 inches med 3 inches med 5 1/2 inches.