Hovudside

Instruksjoner for en Hoover Steam Vac 2

by Walther

Hoover damp vac 2 er en lett-å-bruke teppe renere. Sette det sammen er enkel og krever bare eierens manuell og en skrutrekker. Teppet renere kommer med enkle å følge instruksjoner. Etter at maskinen er montert og fungerer som det skal, er du da klar til sjampo tepper. Følge noen enkle trinn for å gjøre det så rent og smertefri som mulig underveis.

Bruksanvisning


•  Fjern møbler fra rommet som du sjamponering, slik at det er lettere å komme seg rundt, og du risikerer ikke vannskader på verdisakene dine. Ved hjelp av din vanlige støvsuger, rense området grundig før du begynner å sjampo. Ikke bruk Hoover SteamVac 2 som en tørr vakuum; som ville ødelegge det.

•  Ta ut rengjøringstanken og fyll den til markert linje med varmt vann og den anbefalte sjampo. Fest tanken tilbake til renere og sørg for at den er godt festet.

•  Bruk bryteren på undersiden av Hoover i på-stilling for å starte børster spinne. Trinn på håndtaket utgivelsen med foten, deretter sette knappen vask / skyll å vaske. Klemme på avtrekkeren litt slik en liten mengde sjampo dispenseres, flytter Hoover fremover samtidig. Gjenta prosessen så ofte som det tar å dekke hele rommet med en frem og tilbake bevegelse som du dispensere sjampo.

•  Skyll teppet ved å vippe bryteren for å skylle om ønsket, men det er ikke nødvendig. Å fjerne skyllevannet går over teppet uten utlevering av vann fra maskinen. Dette vil hjelpe med tørketid. Bruke den håndholdte delen av maskinen på trapper og andre små og vanskelig tilgjengelige områder. Pass på at når du er ferdig du ta tanken og børster fra hverandre og skyll dem ut, forlater dem lufttørke. Sette maskinen sammen igjen og lagre for neste gangs bruk.