Hovudside

Hvordan lage en Vacuum Work Better

by Walther

En støvsuger er bygd opp av flere funksjoner, som alle jobber sammen for å rense teppet og resten av ditt hjem. En av de viktigste komponentene i vakuum i forfall kan redusere ytelsen din renere. Inspisere vakuum regelmessig for å finne eventuelle vedlikeholdsbehov så snart som mulig. Mange av rettsmidler for et vakuum dårlige resultater kan løses med litt erfaring fra før. Regelmessige inspeksjoner vil avdekke de problemene du kan fikse eller varsler deg om problemer du kan søke en tjeneste profesjonell å reparere.

Bruksanvisning


•  Sjekk støvsugerpose. En full pose vil ikke tillate luft å passere gjennom, kvelende renere evne til å trekke inn mer luft. Erstatte en pose som er mer enn tre fjerdedeler fulle for å sikre at det er tilstrekkelig mulighet til å trekke luft gjennom.

•  Sjekk støvsuger-filtrene (hvis aktuelt). Poseløse støvsugere eller rengjøringsmidler med separate filtre bør opprettholdes for å holde filtrene rene. Ta ut filtrene i henhold til instruksjonene som finnes i brukerveiledningen. Rengjør filtrene etter prosedyrene i håndboken. Skift filtrene skikkelig for å hindre fremtidig blokkering.

•  Kontroller og skift ut beltet hvis det er nødvendig. Støvsugeren beltet roterer børstevalsen til å samle smuss fra overflaten av teppet, samt gi omrøring er nødvendig for å fjerne smuss dypere i teppedoen. Slitte belter vil ikke rotere børsten effektivt, noe renere å være mindre effektiv ved fjerning av smuss. En ødelagt beltet betyr at børstevalsen ikke roterer i det hele tatt. Erstatte beltet per reneres manual.

•  Kontroller inntaksslangen og åpning. Seksjonen inne rengjøringshodet bør være fri for smuss og støv. Bruke en wire kleshenger for å presse en hvilken som helst bygget opp smuss gjennom åpningen. Ta av dekselet fra bunnen av rengjøringshodet for å få tilgang til inntak.

•  Kontroller børstevalsen. Børstene på rullen er ansvarlig for å samle støv og skitt fra overflaten av teppet eller teppe. Hvis børstene er slitt bort, børstevalsen, selv om denne roterer med den riktige hastighet, vil være uten virkning på rengjøring overflatesmuss. Skift ut børstevalsen hvis det er alvorlig slitt eller skadet. Konsultere bruksanvisningen for informasjon om anskaffelse av service eller reservedeler.