Hovudside

Slik fjerner Marks Fra en Projection Screen

by Walther

Slik fjerner Marks Fra en Projection Screen

Glemme at det lerretet var ikke et hvitt bord? Det er en vanlig feil, og, mens du fjerner disse merkene kan være vanskelig, er det ikke umulig. Flekkfjerning i stor grad er avhengig av materialet som skjermen er laget og hvor lenge flekken har fått lov til å sitte på skjermen. Din suksess er mer sannsynlig jo før flekken er adressert.

Bruksanvisning


•  Prøv å bruke bemerkelsesverdig Whiteboard Cleaner. Dette produktet er spesielt utviklet for å fjerne tørr slette blekk. Sørg for å holde en klut under området som blir sprayet for å fange noen drypp og hindre at flekken sprer seg til andre deler av skjermen. Spray rengjøringsmiddelet og tørke blekket unna. Gjenta til flekken er fjernet. Ikke la skjermen bli så våt at den blir skadet; la det tørke mellom programmer om nødvendig. Når flekken er fjernet, tørk av rester med vann og en myk klut.

•  Hvis bemerkelsesverdig Whiteboard Cleaner ikke klarer å fjerne flekken, prøv Mr. Clean magiske Eraser. Dette produktet har vist seg vellykket på å fjerne en rekke flekker, enten du er bekymret for tørr slette blekk eller noen skrapemerker på skjermen. Bare fukte svampen og gni forsiktig over flekken. Fortsett å gni til flekken er fjernet. Når flekken er fjernet, tørk vekk eventuelle rester med litt vann og en myk klut.

•  Prøv forbehandling av flekken. Hvis Magic Eraser er ikke vellykket, kan skjermen må behandles med noe først. Prøv tisse en bomullspinne med isopropanol og gni pinnen over området først, og deretter prøve å bruke Magic Eraser igjen. Hvis rubbing alkohol ikke hjelper, kan du prøve samme metode med Simple Green. Når du er ferdig å fjerne flekken, tørk vekk eventuelle rester med litt vann og en myk klut.