Hovudside

Hvordan å beskjære Young Maple Trees

by Walther

Hvordan å beskjære Young Maple Trees

Ifølge University of Minnesota Extension, er det minst hundre forskjellige arter av lønn spredt ut over hele verden. Den lønnetrær gjør en sukkerholdig saft som er godt kjent som lønnesirup, en delikatesse vi nyte på pannekaker og en rekke forskjellige retter. Lønn trær vokse ganske stor over deres levetid, så hvis du har planer om å bruke lønnetreet som et landskapsanlegg kan det være nødvendig å beskjære treet for å få riktig form og størrelse.

Bruksanvisning


•  Se på formen til den unge treet og bestemme de sterkeste grenene, som du vil bruke som stillas grener. Disse grenene vil gjøre opp formen på treet. Stillas grener bør vokse oppover i en 45-graders vinkel.

•  Beskjær noen grener fra treet som vender ned mot bakken. Kutt grenen i en 45-graders vinkel så nær treet som mulig.

•  Skjær noen grener som vokser nær hverandre eller krysse som de vokser ut. Gode ​​stillas grener bør være minst 8 inches i lengde og skilles vertikalt fra andre grener av 20 inches, ifølge North Carolina State University nettsted.

•  beskjære grenene som treet vokser. For å holde treet balansert, bør hver gren være fordelt 24 til 36 inches hverandre på alternerende sider av treet opp til en høyde på 12 til 18 fot.