Hovudside

Hvordan finne Forsikring for Log Homes

by Walther

Kjøpe forsikring på din log hjem er et viktig skritt i å beskytte deg mot uforutsette ulykker eller katastrofer. Noen forsikringsselskaper er nølende til å gi log huseiere med forsikring på grunn av økt risiko for brann skade på hjemmet, men det betyr ikke at du trenger å gå uten en politikk. Shopping rundt for å finne den riktige selskapet - og den rette politikken - er avgjørende. Ikke automatisk godta en forsikringsgiver bare fordi de er villige til å forsikre ditt hjem. Velg en som gir den rette politikken for dine behov og budsjett.

Bruksanvisning


•  Kontakt State Farm, Farm Bureau, Met Liv eller en lokal assurandør i ditt område. State Farm, Met Life and Farm Bureau er begge kjent for å forsikre tømmerhus der noen andre store selskaper vil ikke.

•  Request informasjon om forsikringer som tilbys for tømmerhus av de selskapene du bestemmer deg for å kontakte. Be om å møte med en representant for å diskutere politikk.

•  Ta med detaljer om ditt hjem til møtet, inkludert hva slags logger du brukte til å bygge den, kontaktinformasjon for entreprenøren som bygde huset, type tak og arealet. Du må fylle ut et spørreskjema som gir agenten en idé om hva slags dekning hjemmet ditt behov og hva priser for å belaste deg.

•  Snakk om hva politikken kan dekke og hva egenandelen du er interessert i. Be flere forskjellige priser med forskjellige alternativer og egenandeler, siden log hjem forsikring kan være høy. Det er bedre å vite alle alternativer.

•  Meet med andre forsikringsselskaper og få sitater på lignende pakker. Bestem hvilke dekning er riktig for deg og kjøpe politikken.