Hovudside

Hvordan Controll Indoor Air Pollution

by Walther

Hvordan Controll Indoor Air Pollution

Inneklima er ofte dårlig og kan føre til helseproblemer som astma, lungebetennelse, svimmelhet, kvalme, hodepine og generelt ubehag. Ofte folk ikke skjønner hva som forårsaker disse symptomene, og anta at de er bare syk. Dårlig luftkvalitet kan være forårsaket av røyking, dårlig ventilasjon, asbest, karbonmonoksid, mugg og andre forurensende stoffer. Det finnes måter å bidra til å forbedre kvaliteten på luften i en innendørs plass.

Bruksanvisning


•  Kjør en luft-rensing av maskinen. Disse er spesielt laget for å forbedre kvaliteten på inneluften og kan kjøpes på de fleste kjøpe og jernvareforretninger. De virker ved å bruke et filtreringssystem for å sirkulere luften mens du fjerner urenheter.

•  Eliminer kilden til forurensing. Dette kan omfatte ikke røyke inne - eller gjør at området er svært godt ventilert - og fjerne asbest eller mugg.

•  Forbedre ventilasjonen ved å holde vinduer og dører åpne når det er mulig. Du kan også legge til fans til rom for å øke luftstrømmen og holde forurensninger ut. Kjøre et klimaanlegg, været tillater det, kan også forbedre kvaliteten på luften.

•  Rengjør plass regelmessig. Mange miljøgifter kan fjernes gjennom regelmessig rengjøring inkludert dusting, støvsuging og vasking sengetøy.

•  Unngå overlapping i forurensing. Hvis du er maleri, uhell brenne mat, eller bruker sterke rengjøringskjemikalier som blekemiddel, sørg for at du åpner alle dører og vinduer slik at disse miljøgiftene har muligheten til å forlate området.