Hovudside

Hvordan få Cat Urin Ut av Sofa

by Walther

Hvordan få Cat Urin Ut av Sofa

Rask handling og grundig rengjøring er nødvendig å rengjøre katten urin fra sofaen - og for å holde katten fra å fortsette å sette sitt preg. Katteurin er en sterk, vanskelig å rengjøre lukt og som de fleste proteinbaserte flekker, er vanskeligere å fjerne det sitter lenger. Vaske området grundig uten å bruke damp eller varme som vil sette flekken og lukt dypere inn i de syntetiske fibre av møbler. Stole på såpe og vann og ikke duftende deodorizers, som wonâ € ™ t lure en katt. En katt vil gå tilbake til re-jord et område som holder sin duft.

Bruksanvisning


•  Shine en svart lys på sofaen og andre møbler for å finne den nøyaktige plasseringen av flekker du kan lukte, men kan ikke se. En svart lys vil vise enda gamle urin flekker. Skissere flekker med kritt.

•  Fjern urin gjennomvåt putetrekk fra sofaen og vaske dem i vaskemaskin med vaskemiddel pluss en kopp natron. Hvis putetrekk ikke er flyttbare og deretter gå videre til neste trinn.

•  Blot opp så mye av en fersk flekken som mulig med tørkepapir. Skyll flekken med vann. Sop opp så mye av vannet som mulig. Bruke et enzym-baserte renere å få det siste av flekken opp.

•  Bruk en sprøyte for å injisere pet flekken renere ned i putene der katten urin har dynket i å fjerne urin lukt fra innsiden og ut.

•  Avslutt med å bruke et kjæledyr lukt Neutralizer på stedet, etter produsentens anvisninger. Neutralizers vil bare være effektiv når pet flekken har blitt grundig rengjort.

Tips og advarsler


  • Unngå rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk eller eddik. De lukter urin og kan være irriterende.