Hovudside

Hvordan å montere en over bakken pool

by Walther

Over bakken bassenger kommer i en rekke størrelser og former. Den vanligste aboveground pool er den 18-fots runde basseng. Over bakken bassenger kommer også i avlange (oval) figurer i ulike størrelser. Instruksjonene for montering av alle størrelser av over bakken bassenger er den samme. Over bakken bassenger er flott hvis du har en mindre verksted eller hvis du ikke vil eller kan ikke råd til en inground basseng. Du kan også lage en aboveground pool noe permanent ved å bygge en kortstokk rundt det.

Bruksanvisning


•  Legg 3 meter til diameteren av bassenget. Hvis bassenget er avlang, legg 3 meter til lengden og bredden av bassenget. Ved hjelp av de nye tallene du nettopp ankom, markere form av bassenget på bakken. For runde bassenger, kan du forenkle denne prosessen ved pounding en stake der du vil at midten av bassenget. Skjær en streng til måling din delt på 2. Tack strengen til bålet. Bruke streng og en boks med merking av maling, male sirkel form av bassenget. Linjen skal være en fot og en halv utenfor selve diameter av bassenget (dvs. hvis bassenget er 18 meter, trenger du en 21-fots sirkel. Strengen skal være 10,5 meter lang).

•  Fjern alt gress og ugress inne i sirkelen. Gjør skitt i sirkelen perfekt nivå. Du må kanskje grave ut noen av sirkelen, særlig hvis hagen din er på en høyde. Spray luke killer på den flatet ut området, og deretter dekke området med en presenning.

•  Still bunnskinnene, opp på toppen av presenning. Pass på at det er en lik mengde plass mellom skinnene og utsiden av sirkelen. Lå en lang bord over toppen av skinnene på ulike steder. Still et nivå på toppen av styrene for å være sikker skinnene er helt i vater. Hvis de ikke er det, legge jord eller fjerne jord slik at skinnene er i vater.

•  Løs rullen av ytterkledning. Ikke la det rulle. Med hjelp av dine to venner, sette bunnen av rullen i midten av en av de nederste skinnene. Ha en venn hold enden som du rulle og passer resten av rullen i skinnene. Har den nest venn sette høye stakes langs innsiden og utsiden av bassengveggen etter behov, slik at veggen ikke kollapser på seg selv. Instruere venn utenfor bassenget for å sette opp stigen, slik at du kan klatre ut av bassenget.

•  Fest plast liner beskyttere til toppen av basseng veggen. Montere veggbukseseler og feste dem til bassengveggen, men la de øverste skruene løs, slik at du kan brette duken bak bukseseler. Fjern hylle stakes.

•  Pile sand som anvist for størrelse og type basseng du har mot bassenget veggene. Tilsett 2 inches av sand til midten av bassenget og sørge for at sand er nivå. Sett brettet opp liner i midten av bassenget.

•  Brett ut duken med hjelp av dine venner. Hold alle rynker ut av liner som du jobber fra sentrum til kantene av bassenget. Når du får liner til veggene i bassenget, har en venn klatre ut og fjerne stigen. Mens du arbeider duken opp kanten av bassenget, har den venn som jobber på utsiden sette topp skinnene på bassenget, gå på med litt press fra neven, men hvis du trenger å bruke en hammer, bruk en gummihammer . Når du arbeider rundt bassenget, sørg for at duken er strukket nok slik at det ikke er noen rynker i liner.

•  Fest basseng pumpe i henhold til instruksjonene som følger med din basseng. Stram veggbukseseler og sette de brede topp skinnene og plastbeskyttelse biter på bukseseler. Sette stigen tilbake i bassenget. Begynne å fylle bassenget med vann. Når bassenget er fullt, prime pumpen som instruert og legge sjokk og klor som angitt (noen bassenger vil ha en automatisk chlorinator, og noen vil ha en floater).

Tips og advarsler


  • Når utvalget er satt opp og kjører, for å spre pulverisert flis eller annen landskaps materiale rundt ekstra opptakene utenfor bassenget holde ugress og gress fra å vokse under basseng duken, da de kan ødelegge duken.