Hovudside

Baderoms Regler for Kids

by Walther

Baderoms Regler for Kids

Å ha barn betyr stadig være på utkikk etter farer som lurer rundt hvert hjørne. Badet er ett av de områdene med høy risiko. Glatte gulv, medisinskapet, åpne toaletter og glass og speil er alt farlig for et lite barn som ikke forstår logiske konsekvenser. Lage noen enkle regler vil ikke bare holde barna trygt, men vil gi en tidlig leksjon i ansvar også.

Spør Tillatelse eller Inform


Hvis du har veldig små barn, lærer dem å be om tillatelse til å bruke badet eller for å informere deg om at de kommer til badet vil hjelpe deg å gjøre to ting. Først vil det tillate deg å være sammen med barnet for å sikre sin sikkerhet. For det andre vil det tillate deg å gjenta og håndheve regler om badet sikkerhet.

Selv om barna er gamle nok til å forstå og følge sikkerhetsregler, bør de fortelle deg at de kommer til badet slik at du vet deres oppholdssted. Å vite hvor de er betyr at du kan sjekke opp på dem hvis du må.

Hang Up Håndklær


Lær barna å henge opp sine badehåndklær etter at de er ferdig med dem. Våte håndklær på gulvet betyr en våt, glatt gulv. En våt etasje er trolig en av de største farene et barn kan støte på; det kan fort bli en slip-og-fall ulykke som resulterer i alvorlige skader.

Unngå Medicine Cabinet


Medisinskapet kan inneholde reseptbelagte medisiner og over-the-counter medisiner som kan være dødelig for et lite barn som spiser dem. De fleste medisiner kommer med barnesikret caps, men selv da du ikke vil at barnet skal synes det er OK å leke med medisinflasker. Fortell barna at de aldri skal åpne et medisinskap. Hvis de tror det er noe i skapet de trenger, bør de be om tillatelse først.

Å fjerne fristelsen til å utforske medisinskapet, fjerne noe barnet kan ønsker eller trenger. For eksempel oppbevare barnets tannbørste, tannkrem og hår tilbehør i en skuff eller badet skapet for enkel tilgang.

Lukk Toalett


Lukke toalettet er en viktig leksjon i sikkerhet. Små barn kan lett falle med hodet først inn i et toalett og drukne. Holde lokket lukket til enhver tid kan forhindre denne katastrofen.

Unngå Horseplay


De fleste badene har minst ett speil og en glassdør som omslutter dusjen. Instruere barna at badet er ingen plass for å kjøre, spille eller kaste noe, så de kunne knuse et speil eller glass og pådra seg alvorlig skade.