Hovudside

Blomstrende Crabapple Tre Sykdommer

by Walther

Blomstrende Crabapple Tre Sykdommer

Ansett som en fire-sesongen treet fordi de gir interesse året rundt i enhver hage, blomstrende crabapple trær er et godt valg for små og mellomstore landskap. Men, som mange dekorative trær, kan crabapples lider av noen vanlige sykdommer som kan ikke bare ødelegge deres utseende, men også drepe dem hvis venstre ubehandlet. Hvis du ikke har plantet en sykdom motstandsdyktig variasjon, vil soppdrepende spray trenger for å bli en del av din vanlige treet vedlikehold.

Apple Skurv


Apple skabb kan være den skyldige hvis du merker olivenfarget flekker som har en fløyelsaktig tekstur på nytt blad vekst. Spotting av blader og defoliation er to av de viktigste symptomene på eple skabb, og disse plassene kan dukke opp på noen blader på en blomstrende crabapple. Ubehandlet infeksjon fører til olivengrønne flekker som blir brune og deretter svart. Din blomstring crabapple vil også miste alle sine blader innen midten av sommeren.

Apple skabb sopp overvintrer i blader og deretter slipper sporer på våren som lander på ny vekst. Dette skjer oftest når bladene er våte. Det beste forsvaret mot eple skorpe er å enten velge et utvalg som er resistent eller bruke en soppdreper fra det tidspunkt de første knoppene danner til juni. Forebygging kan oppnås ved å spraye 3-5 anvendelser av fungicidet over en 10- til 14-dagers periode.

Brann Blight


Pærebrann fører kronbladene for å falle fra blomster på din blomstring crabapple. Ser også for visner eller en brun-svart misfarging på petals, kvister og skudd ved foten av treet. Med Pærebrann kan døde blader forbli festet lenge etter kvistene har dødd. Kvister berørt med Pærebrann ofte kurve opp på spissen, noe som gjør dem ser ut som en gjeter kjeltring.

Erwinia amylovora bakterier er årsaken til brannen sykdom på planter, og det overvintrer som eple skorpe. Det er gjenfødt igjen på våren som følge av sprut regn. Bør du finne at en eller flere av dine trær har Pærebrann, fjerne den infiserte treet er det beste alternativet. Bruke et antibiotikum spray for blomstene å bidra til å forhindre brann Blight.

Cedar-Apple Rust


Denne sykdommen er mest utbredt i områder der pryd einer og røde sedertrær er plantet ved siden av crabapples. Cedar-eple rust skaper oransje misfarging på overflaten av blader. På undersiden - tvers overfor de oransje flekker - en gruppering av skålformede strukturer dannes at senere utslipp sporer og infisere den røde sedertre og einer rundt det. Den beste forebyggende for sedertre-eple rust er å ha en halvannen kilometer avstand mellom noen røde Cedars, einer og crabapples. Hvis dette forebygging ikke er mulig, kan tre anvendelser av rust soppdreper sprayes over en 10-dagers periode. Denne type sykdomskontroll har vært vellykket i å stoppe spredningen av sedertre-eple rust.