Hovudside

Slik unngår Foaming i svømmebasseng

by Walther

Slik unngår Foaming i svømmebasseng

Du vil nok gjerne svømmebassenget vann for å være krystall ren gjennom hele badesesongen. Dette vil imidlertid ikke være mulig hvis man har et sjikt av skumgående forming på toppen av vannet. Hvis du noensinne har måttet håndtere denne typen problemer, så vet du hvor frustrerende det kan være og hvor vanskelig det kan være å korrigere. For å unngå problemer og hodepine, forhindre skumdannelse i svømmebassenget i første omgang.

Bruksanvisning


•  Balansere kjemikalier i svømmebassenget vann for å forhindre skumdannelse. En grunnleggende basseng kjemisk kit som vil fungere for din klima er tilgjengelig hos din lokale basseng leverandør. Totalt oppløste faststoffnivåer og kalsiumhardhetsnivåer, for eksempel, må balanseres for å forhindre skumdannelse.

•  Hold ren når du går inn i svømmebassenget. Dette er ikke å henvise til bakterier, men snarere til kremer, oljer og såper. Disse stoffene kan føre til skumming i svømmebassenget, så hold dem ut av vannet ved å holde dem av kroppen din før du tar en dukkert. Forklar dette til alle som ofte svømmer i bassenget og be dem om å bruke lotion og oljeprodukter sparsomt og å skylle såpe av grundig før vi går i bassenget.

•  Unngå å bruke lav karakter algicider i bassengvannet. Disse produkter kan forårsake skum å danne i vann. Det finnes andre måter å behandle alger, for eksempel rengjøring av bassenget regelmessig, eller du kan våren for de dyrere algicid produkter. Hvis du er i tvil om et algicid, bruk en liten mengde i bassenget vann og overvåke effektene nøye. Hvis du ikke ser noen skummende, legge hele beløpet.

•  Slå på jacuzzi jetfly med måte. Disse dysene kan forårsake stoffer i bassengvannet for å danne et lag av skum på vannets overflate. Bruke jets bare periodevis vil bidra til å forhindre dette fra å bli et problem.