Hovudside

Hvordan Størrelse nedløp

by Walther

Hvordan Størrelse nedløp

Regn og snø ta en toll på tak, forårsaker dem til å utvide, kontrakt og råtne. Nedløp, eller ledere, visp bort gallons av fuktighet for å beskytte helvetesild og undergrunnen. For å motta mest mulig nytte av avløp, må du bestemme volumet av forventet nedbør i ditt område, total arealet av taket, avløp størrelse og antall meter håndteres av hver avløp før installasjonen.

Bruksanvisning


•  Del tak i seksjoner. Klatre opp en stige og spre et målebånd fra den ene enden av den fremre taket linje til den andre enden. Har noen andre holde målebåndet på plass om nødvendig. Skriv ned dette nummeret i fot. Mål taket linje langs siden av huset og skrive ned føttene. Multiplisere disse to tallene sammen for å få taket området. Gjenta for mindre deler av taket, hvis det er nødvendig.

•  Finne ut den maksimale mengden regn som vil falle i ditt område per time. Få nummeret fra lokale koder avdeling eller vær byrå. Du kan også få tilgang til National Standard Rørlegger Code. For eksempel hus i Erie, Pennsylvania, kan forvente opp til en 4-tommers time nedbør.

•  Velg en leder størrelse. En fire-tommers eller 6-tommers leder er typisk i de fleste hjem. Jo større avløp, jo færre avløp nødvendig.

•  Beregn taket området som kan dreneres av hver leder i løpet av de maksimale regn situasjoner. Diagrammer er tilgjengelige fra rørleggere og pipe selskaper. For eksempel, er en 6-tommers leder tilstrekkelig for en 13.500 kvadratmeter tak i løpet av 4 inches av regn per time.

•  Del arealet av din totale taket av taket området lederen kan håndtere (fra trinn 4). Svaret er antall avløp du må installere på taket ditt.