Hovudside

Slik beskytter Trees in Winter

by Walther

Vinteren kan ta sitt toll på trær på grunn av tørr jord, sterk vind, snø og is, og kaldere temperaturer. Beskytte dine trær mot tøffe vinterværet er et spørsmål om tidlig forberedelse. Sensommeren og høsten vanning, beskyttende wraps og barrierer og riktig lem omsorg vil sikre dine trær overleve vinteren ..

Bruksanvisning


•  Hold trær godt vannes i løpet av vekstsesongen. Redusere vann litt i løpet av september, men kommer tilbake til full vanning i oktober og november til bakken fryser.

•  Kontroller at Treesa € ™ jorda er godt drenert. Over-våt jord er mer utsatt for utvide og kontrahering av temperaturendringer, som kan skade røttene eller lempe dem ut av jorda. Når plante nye trær, bedre jord drenering ved å blande kompost og sand i jorden. For eksisterende trær med røtter nær overflaten, legg et lag med sand / kompost / jord blandingen på toppen av den eksisterende bakken for å beskytte røttene.

•  Shield trær fra tørking vinder med en burlap eller lignende klut barriere. Plasser barriere på lesiden, og også på sør- og sørvestsidene. Hvis det er vind på alle kanter, kan du legge ved trærne, men la den øverste åpen for å slippe inn lys og luft.

•  Lag en strie snø gjerde for en gruppe av trær ved å plassere tre staver i bakken og stifting burlap til innsatsen. Dette vil dekke et større område, og bør plasseres på nordsiden av trærne, eller langs siden der snøen er mest sannsynlig å blåse over, og samle på trærne.

•  Pakk stammene av unge eller sårbare trær med strimler av burlap. Knyt burlap til treet med hyssing. For ekstra forsvar mot dyr som kan prøve å grave inn i burlap, plasserer en sikring av hønsenetting rundt stammen av treet opp til to meter over typiske snø linje.

•  Spray evergreens med en anti-tørkemiddel segl vann inne og beskytte trærne fra vinter brenne. Gjør ett program i slutten av høsten og ett i begynnelsen av februar.

•  Sett et lag mulch rundt bunnen av trærne. Lage et lag med tørt løv 3 til 4 inches dyp, men med en liten plass vekk fra trestammen. Dekk blad lag med eviggrønne grener, tunge pinner eller hønsenetting for å holde dem fra å blåse bort i vinden.

•  Knock snø av grener og blader etter en tung snø for å forhindre lem brudd. Bruk en kost eller lang pinne å nå høyere grener. For evergreens, kan du også minimere snø opphopning av innpakning grenene opp med hyssing (som en lukket paraply).

•  Bruk sand for å beskytte trerøtter fra salt som brukes til å smelte is. Dette hindrer salt absorpsjon i jorden, noe som kan brenne trerøtter. Noen varianter av trær er salt-motstandsdyktig og wonâ € ™ t bli skadet av is salt. Disse inkluderer rød seder, eik, svart gresshoppe, sorte kirsebær og bjørk.