Hovudside

Vanlige corsage blomster

by Walther

Vanlige corsage blomster

En corsage er en blomst eller en liten gruppe av blomster vanligvis bæres på håndleddet, men de kan også være festet på en kjole eller skjorte. Tradisjonelt er en corsage gitt til en jente i anledning av et skoleball eller andre slike hendelsen. En corsage ligner på en boutonniere, som er slitt festet til en jakkeslaget eller gjennom en knapphull på jakken. Mange vakre blomster brukes for en corsage. Bestemme fargen på daten din kjole før du kjøper en corsage så blomsterfarge utfyller kjolen.

Roser


Roser er ofte brukt for corsages. Blomstene er attraktive, de holder seg pent uten vann lenge nok for en hendelse, og de har en tykk og solid stengler som gjør dem enkle å feste til antrekk. De fleste roser også fungere godt når det kombineres med andre blomster. Roser kommer i mange farger, slik at du er sikker på å finne en nyanse som utfyller din partners antrekk.

Orkideer


Orkideer er ofte brukt for corsages på grunn av deres uvanlig form og skjønnhet. Orkideer også blomstre i utallige farger. Phalaenopsis og Cymbidium er vanlige varianter av orkideer som brukes i corsages. Fordi orkideer er ikke så lett å vokse som noen andre blomster, kan disse corsages bli dyrere.

Nelliker


Nelliker er betraktet som en tradisjonell corsage blomst, selv om de ikke er så romantisk som roser. Den solid stamme og rekke enkelt- og dobbelt fargede blomstene gjør blomstene et populært valg for corsages. Nelliker vil også holde seg frisk lenge etter at andre blomstene begynner å wilt.

Alstroemeria


De delikate, azalea-lignende blomster av Alstroemeria gjør dem til et vanlig valg for en corsage blomst. Alstroemeria blomstrer i mange farger og blande med andre blomster, ofte utfyller en rose eller en orkidé.

Voks blomster


Voks blomst er en felles filler blomst for corsages. En filler blomst er en liten blomst ment å fremheve og utfylle andre blomster. Voks blomst kommer i nyanser av rosa, hvit, rød og lilla. Blomsten holder seg frisk i lange perioder i en corsage.