Hovudside

Hjelp med pussesvømmehaller

by Walther

Hjelp med pussesvømmehaller

Rengjøring av svømmebassenget sikrer bassenget vil vare lenger og holder det innbydende for svømmere. De fleste hjemme forsyne butikkene eller pool-forsyne butikkene selger alt du trenger for å rense svømmebassenget.

Verktøy


Å rense et basseng, trenger du et basseng skimmer, vakuum, børste for vegger og gulv, alger pensel, fliser pensel, og en vannkjemi test kit.

Rengjøring


Kjør skimmer over overflaten av svømmebassenget, fjerne noen blader eller rusk. Fjerne rusk fanget i kurven. Støvsug bassenget, sakte beveger vakuumet over bunnen av svømmebassenget og på sidene for å plukke opp skitt eller rusk. Avslutt med å skrubbe fliser, vegger og gulv med riktige børster.

Testing


Dypp testsett i vannet inntil plastampullene er fulle. Legg de kjemiske dråper følger med testsett og rist forsiktig. Sammenligne farger med kit diagram for å finne ut om vannkjemi er riktig.

Tidsramme


Skumme bassenget minst en gang i uken, og oftere hvis du har overhengende trær eller planter. Skrubbe vegger og gulv ukentlig. Vakuum gang i uken. Test basseng kjemi minst ukentlig.