Hovudside

Hvordan lage en Carpet Clean Solution

by Walther

Hvordan lage en Carpet Clean Solution

Gjør din egen teppe ren løsning er lettere på miljøet, helsen og lommeboka. Ved hjelp av denne enkle metoden, kan du gjøre et teppe ren løsning som kan brukes som et sted renere for flekker og søl, eller den kan brukes i damprengjøringsmaskiner. Denne oppskriften gir ca 1 gallon av tepperens løsning.

Bruksanvisning


•  Fyll kannen omtrent halvveis med varmt vann.

•  Legg 1/2 kopp flytende Castilla såpe til vannet, og riste blandingen godt. Enhver uparfymert flytende såpe kan brukes dersom Castilla såpe ikke er tilgjengelig, men ikke bruk oppvask såpe eller håndsåpe med ekstra dufter.

•  til halv kopp av flytende tøymykner og en kopp av ammoniakk til blandingen, og rist.

•  Fyll resten av plast mugge med varmt vann, før det er ca 2 inches fra toppen. Ikke overfyll, men få så mye vann som mulig ned i kannen. Du har nå en effektiv hjemmelaget tepperens løsning.

•  Hell blandingen i en damprengjøringsmaskin reservoaret, og ren i henhold til produsentens anvisninger. For flekker og søl, skrubbe teppet ren løsning i det berørte området med en stiv børste, og tørk det bort med en ren, tørr klut. Vakuum teppet grundig etter behandling for å fjerne eventuelle rester.

Tips og advarsler


  • * Legg 10-15 dråper eterisk olje for en duftende teppe rengjøringsmiddel. Sitron, lavendel eller tea tree olje er alle trygt å bruke og vil rense og fjerne lukt tepper. * Test din teppet for color før du bruker hjemmelaget teppe ren løsning. Påfør litt av løsningen på et lite synlig område av teppet. Vent noen timer, og deretter sjekke.
  • Ikke bruk noen form for rengjøringsmiddel eller såpe som inneholder blekemiddel med ammoniakk. Dette fører til utslipp av giftige gasser som kan resultere i alvorlig skade ved innånding.