Hovudside

Armstrong guide Furnace

by Walther

Armstrong Air, med hovedkontor i West Columbia, South Carolina, produserer hjem komfortprodukter, blant annet klimaanlegg og ovner. Som i 2011, produserer det to typer ovner: gass og olje. Gassovner kjører på enten flytende propan eller naturgass, og oljefyr bare kjøre på fyringsolje. Du kan kjøpe Armstrong Air produkter fra autoriserte forhandlere.

Gass Furnace


Som i 2011, produserer Armstrong Air tre typer gass ovner: ett-trinns Comfort, to-trinns komfort og variabel hastighet Comfort serien. De variabel hastighet ovner har en variabel viftehastighet, noe som gir deg en stabil luftstrøm for maksimal komfort. De to-trinns ovner reduserer svinger temperatur, og det gir også bare du med nok varme til å varme ditt hjem, noe som reduserer energikostnadene. Gassovner har en årlig drivstoffutnyttelse effektivitet (AFUE) på mellom 80 prosent og 96 prosent, og dette refererer til den totale effektiviteten av enheten.

Olje Furnace


De Armstrong Air oljefyr inkluderer standard og variabel hastighet fan modeller. Disse ovnene har en maksimal AFUE rating på 83 prosent. Disse ovnene er tilgjengelig som høy (highboy), kort (lowboy) modeller eller horisontale modeller, og de korte og horisontale modeller passer bedre i lav-taket områder. Enkelte modeller som 80-nedstrøms / horisontal variable vifta og 80 nedstrøm / horisontal er Downflow-modeller, noe som betyr at ovnene fange kald luft fra toppen og slipper varm luft fra bunnen.

Feilsøking guide


Armstrong Air anbefaler at du prøver å feilsøke ovn før du ringer etter service. Hvis hjemmet ikke blir varm, sjekk termostaten din for å fastslå om ita € ™ s på den rette innstillingen. Neste, sørg for at ditt system og gass er på og ikke koblet fra. Hvis du ikke får noen varm luft eller luft flyt, så sjekk for å se om filter eller kanaler er skitten eller tilstoppet. Hvis du betaler mer for oppvarming, kan et annet apparat være å ta opp mye strøm. En kald vinter kan også føre til at strømregninger å stige, eller kraftselskap kunne ha hevet dine priser.

Guide vedlikehold


Hvis du har en kombinasjon varmeapparat og klimaanlegg, betjene systemet hver vår og høst. Hvis du bare har en ovn, service det før vinteren starter. Du må utføre service på systemet årlig for å kvalifisere for garantien. Armstrong Air har sertifisert teknikere over hele landet som inspisere og rense systemet for et gebyr. Bytt ut filteret som nødvendig for å holde luften ren og systemet fungerer som det skal.