Hovudside

Hvorfor Is My Bad Sink Gul i bunnen?

by Walther

Som enhver overflate i ditt hjem med konstant eksponering for innkommende vann og andre fremmedlegemer, kan et bad vask tidvis viser tegn til flekker. Hvis gule flekker vises i et bad vask, kan det skyldes en rekke ulike miljøfaktorer. Den beste metode for å fjerne den gule flekker avhenger av årsaken.

Hard Water


En viktig årsak til gule flekker i en vask er hardt vann, eller vann med en overflod av mineraler. Denne kilden til farging er spesielt sannsynlig hvis hjemmet bruker godt vann. Siden gulning på grunn av hardt vann oppstår der strømmen av vann treffer vasken, flekker er sannsynligvis bare skal vises i vasken bunnen. Hardt vann flekker kan være vanskelig å fjerne når de satt i, så forebygging er nøkkelen.

Fjerne og hindre hardt vann flekker


Flere løsninger kan brukes for å eliminere hardt vann flekker. House Cleaning Central anbefaler å skrubbe hardt vann flekker med en løsning av en kopp eddik og 1 ss lime eller sitronsaft på vask andre enn marmor overflater, men et annet alternativ er å kjøpe rengjøringsmidler anbefalt for hardt vann flekker. Når flekker er fjernet, forhindre hardt vann flekker ved å sikre at kranen i vasken ikke drypper, rengjøring vasken etter hver bruk og har et kalkfilter installert i vannet linjene hvis problemet vedvarer.

Oljer


En annen vanlig årsak til gul farging i en vask er opphopning av olje i bunnen av vasken. Selv om du ikke kan bruke produkter som du anser for å være oljer på badet, har du sannsynligvis bruke flere produkter med oljebaser, som lotions. Når du bruker oljebaserte baderomsprodukter i nærheten av vasken og skyll dem ned vasken uten å tørke dem opp, kan oljer akkumuleres på vasken bunnen og til slutt føre til misfarging.

Fjerne oljeflekker


Gule oljeflekker i et bad vasken kan forebygges ved hjelp av fet produkter vekk fra vasken for å hindre søl. Siden det kan være upraktisk for mange mennesker, men du kan unngå flekker på samme måte som du forhindre hardt vann flekker, gjennom regelmessig rengjøring. The Cleaners register anbefaler oransje-baserte produkter eller oppvarmet eddik for å rydde opp fremmede stoffer på baderomsinnredning. Du kan også være proaktive i å forebygge gule oljeflekker ved simpelthen å rydde opp søl med en fuktig fille.