Hovudside

Hvordan lage Live-Raccoon Traps

by Walther

Hvordan lage Live-Raccoon Traps

Hvis du noen gang har hørt det kjente skrape av en vaskebjørn grave seg gjennom takskjegget på taket for å finne en komfortabel hjem midt sperrene og isolasjon, vet du at en flytting intervensjon må gjennomføres hvis din familie er å få noen pusterom fra disse nattaktive dyr. Jada, de er smart og søt - men de kan gjøre en enorm mengde skade på eiendom, så det å få dem til å treffe veien vil ta litt oppfinnsomhet hvis du er ute av stand til å begå racoonicide. En human felle betyr at du må være oppfinnsomme, men hvis du gjør jobben riktig, vil du våkne opp en morgen for å finne den skyldige trygt inne i en av de to stiler av anbefalte feller. Du kan deretter flytte vaskebjørn til et fjernt sted, deretter reparere inngangspunkt så pelskledde venner og slektninger styre klar av din plass i fremtiden.

Bruksanvisning


•  Lær å identifisere den skyldige, slik at du kan bygge den riktig størrelse tak felle. Vaskebjørn ligne størrelser av Maine Coon katter; det er ikke uvanlig for en velfødde en til veie i 25 kg. spredt over en muskuløs kropp som kan strekke seg til 46 inches, så sjekk ut størrelsen på katt bærere på lokale butikker hvis du har tenkt å lage et bur på taket.

•  Prøv et par uortodokse metoder for å få din vaskebjørn å forlate hjemmet uten å måtte ty til å bygge en felle. Lys og musikk kan ha en forstyrrende effekt på skapninger som cruise nabolag om natten, så bare konsentrere seg en lys eller blaring musikk rundt området hvor vaskebjørn har valgt for tilgang til loftet er krypkjeller kunne gjøre jobben.

•  Opt for å lage en felle taket hvis musikk og lys fungerer ikke. Du må bøye meter av netting i en romslig bur som har en fjær lukket dør. Din mesh felle skal ligne en stor katteburet i form. Fest en netting dør med hengsler slik at buret kan bli publisert åpen med tråden. Fyll baksiden av buret med peanøttsmør. Når vaskebjørn går transportøren, vil det bryte tråden og døren vil snap stengt. Bruk kraftige arbeidshansker for å fjerne buret i morgen, deretter flytte dyret til en skog bevare det er minst 10 miles away.

•  Craft en vaskebjørn felle på bakken som et alternativ til modell taket i trinn 3. Bruk en dyp metallbeholder (en høy søppel kan verk) som base, med en renne nær bunnen. Plugg opp avløpet og tilsett vann til boksen er omtrent halvfull. Tenk om denne metoden som å ha vaskebjørn gå en pirat langangen. Hvile den ene enden av en to-by-4 tre planke på et bord eller en stol ved siden av stikkontakten for å hjelpe holde styret stabil og flat. Sett en stor porsjon peanøttsmør på enden av planken som er å sveve over kan. Dyrets vekt vil ta ham ned. Når du hører splash, legg lokk på boksen, drenere vannet, fjern deretter dynket vaskebjørn til et bedre sted.

•  Spar tid og penger ved å låne en felle fra din lokale dyrelivet byrå. Townships, fylker, parkområder og andre offentlige etater ofte låne humane feller til beboerne for gratis eller en liten avgift. Noen ganger vil de selv ta ansvar for å sette vaskebjørn du felle inn et dyreliv flytting program.