Hovudside

Hvordan bygge en False Floor for en trygg

by Walther

Hvordan bygge en False Floor for en trygg

Skape en falsk etasje på bunnen av en trygg legger et lag av beskyttelse for verdisaker. Denne spesielle formen for sikkerhet er mest effektiv mot de som allerede har tilgang til trygt, for eksempel ansatte eller familiemedlemmer, og kan være nyttig for å skjule presenterer. Som et innbrudd avskrekkende, kan en falsk bunn beskytte dine verdisaker primært i gulvmontert safe som ikke kan flyttes. Denne falske basen kan være enda mer effektiv, under et ran, når det er begrenset tid for tyven å få tilgang til innholdet.

Bruksanvisning


•  Skjær teppet som linjer innsiden av trygge langs veggene ca 1 cm fra bunnen. Trekk opp teppet og sett det til side. Hvis det ikke er teppe i trygge, kjøpe en lav-tepper rest og klippe det til de interne dimensjoner av det trygge, pluss 1 cm i hver retning.

•  Mål interne dimensjoner av safen. Skjær to 1-by-1 tommers plugger til samme dimensjon som trygg avstand. Skjær en 1/8-tommers tykke bord til samme bredde og lengde som trygge.

•  Plasser styret på toppen av de to pluggene med sine dimensjoner i de samme relative posisjoner de ville være i trygge. Bore tre hull gjennom styret og i hver av pluggene. Fest styret til pluggene med 1-tommers treskruer.

•  Strekk teppe over toppen av styret og den siden av pluggene og stifte det til siden av pluggene tett. Space stifter hver 3 tommer.

•  Tving plattform for å passe inn i den trygge for en tettsittende passform. Trekk tilbake teppet og kuttet av en liten mengde fra lengden på pluggene og kryssfiner hvis de ikke passer innenfor den trygge.

•  Fjern den falske gulvet og plassere en tung magnet på midten nederst i safen. Lim den på plass. Plasser en annen tung magnet mot undersiden av den falske bunnen slik at det vil bli tiltrukket til gulvet magnet. Limes på plass mot den falske bunn. Erstatte den falske bunnen inne i trygg og lun teppe over det.

Tips og advarsler


  • Du kan også spray-male kryssfiner falsk bunn med metallic lakk for å matche den sikre interiør hvis du ikke ønsker å bruke teppe.