Hovudside

Gjør det selv Home Security

by Walther

Gjør det selv Home Security

Mens Brinks, ADT og andre boligsikkerhetsselskaper installere og konfigurere hjem sikkerhetssystemer som en del av deres overvåket sikkerhetstjenester, for noen huseiere dette er ikke et alternativ. Gjør-det-selv hjem sikkerhet tillater eieren å kontrollere kostnadene og velge hvilke enheter få installert og hvor. Mens gjør-det-selv hjem sikkerhet ikke kvalifiserer for overvåking fra en av de boligsikkerhetstjenester, gir det ofte en avskrekkende til casual hjem innbruddstyv.

Bruksanvisning


•  Plant personvern hekker. Personvern hekker fungere som en tykk gjerde hindre innbruddstyver fra enkel tilgang til omkretsen av huset. Tornete busker og planter hindre folk fra å få tilgang til din bolig samtidig som personvern fra tilfeldige observatører.

•  Installer innkjørsel og garasje skjermer. Personvern hekker ikke hindre folk fra å komme opp en innkjørsel eller ved hjelp av en stjålet garasje døråpner for å komme inn i et hus. Infrarøde sensorer utplassert langs disse tilgangspunkter kan varsle hus når noen krysser inn på deres eiendom.

•  Installer bevegelsesaktiverte lys. Disse lysene aktiverer når noen beveger seg i nærheten av sensorer festet til lysene. Installere disse lysene i hjørnene av et hus eller ved hver døråpning forhindrer folk fra nærmer under dekke av mørket.

•  Bruk magnetiske detektorer på hver inngangspunkt. Magnetiske detektorer installere i par på vinduer og dører. Åpne et vindu eller dør skiller magnetene og aktiverer et alarmsystem eller setter av et pip. Dette indikerer til hus at noen går inn i huset gjennom en av disse tilgangspunkter.