Hovudside

Trinn for å bygge en Pool

by Walther

Bygge en bakgård basseng kan være en utfordrende utendørs prosjekt, men hvis du er bevæpnet med riktig informasjon, kan du bli sittende ved vannet med en drink i hånden. Det finnes forskjellige basseng design å velge mellom, og du må bestemme hva som fungerer best for dine behov og din landskapet. Når du gjør beslutningen, er mye av arbeidet for en pool installasjon samme.

Permit


Hvis du bestemmer deg for å bygge en i bakken basseng, har du sannsynligvis vil trenge for å trekke en byggetillatelse. De fleste store utendørs prosjekter krever at du trekke en tillatelse på din lokale bygningen avdeling. For en over bakken pool, sjekk for å se om kommunen krever tillatelse. I så fall kan det være koder som du må følge, for eksempel prosedyrer for å fjerne skitt og den nøyaktige plasseringen av bassenget.

Grunnarbeid


Den type basseng du bestemmer deg for å bygge kommer til å avgjøre hvor mye arbeid vil gå inn i installasjonen. Hvis du bygger en i bakken basseng, vil du trenger for å forberede hagen din for noen tunge utgraving. Bassenget installasjonen vil kreve tung jord bevegelige maskiner. For å få disse maskinene i hagen din, må du kanskje ta ned gjerder eller trær som kan være i veien.

Også tenke nøye gjennom hvor du plasserer bassenget. Når du tar turen ned til bygningen avdeling, sjekk og se om det er en takstmann kart på filen for din eiendom. Dette kartet vil tillate deg å se hvor underjordiske gass og nytte rør er plassert. Du ønsker ikke å bygge en over bakken pool over disse verktøyene. Du kan heller ikke ønsker å bryte bakken for en i bakken basseng og finne disse rørene.

Konstruksjon


Over bakken bassenger er tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert plast, metall og tre. Hvert slag har sine egne fordeler, men de er alle klare for installering av hus. Alt du trenger å gjøre er klart stedet for bassenget og nivå bakken. Deretter følger produsentens anvisninger for den fysiske byggingen av bassenget og for å sette opp de mekaniske systemer.

Det er tre svært vanlige i bakken bassenger. Den enkleste basseng du kan gjøre på egen hånd er en vinyl-lined bassenget. Når du grave hullet for bassenget til dimensjonene du ønsker, vil du installere et veggsystem langs omkretsen av hullet. En vinyl foring installeres deretter over veggsystem. Bare sørg for at duken er festet til systemet og glattet ut.

Glassfiber og betong bassenger er best installeres av en profesjonell. Glassfiber bassenger kommer i en rekke former og størrelser, og vil bli levert til stedet på lasteplan. Hullet for bassenget vil bli gravd opp, og vil være større enn selve glassfiberskallet. Når utvalget er falt i, er skitt backfilled.

For en konkret basseng, er hullet gjort mindre enn den faktiske størrelsen på bassenget. Deretter arbeidstakere vil bruke spader og andre verktøy for å skjære ut den nøyaktige størrelsen på bassenget. En metall system av armeringsstengene blir så plassert på innsiden av omkretsen av bassenget. Disse stengene vil gi bassenget sin eksakte form. Deretter blir VVS og mekaniske systemer roughed i. Deretter betong sprøytes over stengene, glattet ut og igjen for å tørke.