Hovudside

Hvordan Clean Sand ut av en inground basseng

by Walther

Svømmebassenger krever jevnlig vedlikehold hver noen dager for å bo i stand. Uten forsvarlig omsorg svømmebasseng vann kan fort bli til et myrlendt grønn rot. Hvis bassenget har begynt å fylle opp med sand, jord, alger, eller annet rusk må du rense den ut for å opprettholde riktig nivå av vannkvaliteten. For å effektivt fjerne sand fra en inground basseng må du bruke en pool vakuum for å skumme bassenget gulvet. Disse støvsugere filter sand og rusk inn i bassengets vannpumpe, som deretter kan backwashed å permanent bli kvitt de ekstra skitt.

Bruksanvisning


•  Skaff et basseng vakuum. Disse er veldig vanlige gjenstander for basseng og spa omsorg, og bør finnes på enhver butikk som selger basseng og spa maskinvare og vedlikehold av kjemikalier. Disse støvsugere kan også bli funnet gjennom nettbaserte forhandlere (se Ressurser).

•  Koble vakuum hodet til vakuum pol. Koble til alle eksterne skimming poser til vakuum hodet.

•  Fullt senk sugeslangen under vann. Dette blir referert til som "priming" av slangen; det er det viktigste steget når støvsuging et basseng. Slangen må være fullstendig fylt med vann for å skape riktige sug. Pass på at slangen er primet før du kobler den til suge linjen i bassengets vannpumpe.

•  Arbeid deg over gulvet av bassenget er forsiktig med å holde vakuum hodet helt nedsenket i vann når du beveger deg. Husk å bevege seg sakte over områder med store mengder sand for å sikre størst grad av sugekraft.

•  Spyl ditt basseng pumpe når du har renset bassenget etasje til et tilfredsstillende nivå. Gjør dette ved å vri på en bryter nær utsiden av bassenget pumpe. Når du er i tilbakspylingsmetoden pumpen vil spy ut vann ut av en exit tube å fjerne skitt og rusk og returnere vanntrykket til et vanlig nivå. Når vannet i pumpen er rene og fri for eventuelle rester, tilbake til pumpen til sine normale innstillinger.