Hovudside

Hva er farene ved den nye glass skyvedører?

by Walther

Hva er farene ved den nye glass skyvedører?

Flere nyere boliger, spesielt de med et moderne hjem design, har skyvedører i glass (glidere). Glasset gir lys inn i hjemmet samtidig som det gir en funksjonell inngang med en utsikt over utendørs. Likevel skyve glassdørene er også farlig. Huseiere erstatte sine glidere eller oppdatere sine dører finne at selv nyere skyve glassdører, som tilbyr ekstra sikkerhet er det en husholdning fare.

Glass Breaks på Impact


Kanskje en av de vanligste farene forbundet med glass skyvedører, nye og gamle, er knust glass forårsaket når noen tilfeldigvis treffer den. En person opprettholder vanligvis flenger i hans hender eller føtter som penetrerer glassdør fra ødelagte glasskår. Denne form for skade som skjer når noen ikke skjønner glassdøren er lukket, faller utilsiktet inn i døren eller med hensikt treffer glasset og bryter den.

Glass Faller ut av rammen på Impact


Mange skader er rapportert bare i Seattle-området alene relatert til glass faller ut av skyve glassdørene på støt og alvorlig skade enkeltpersoner. Denne faren er kalt rebound effekt; personen påføres skade når han spretter av glasset og faller på knust glass.
I ett tilfelle et barn kjørte gjennom en lukket uteplass døren bare for å falle bakover og punktering hans tykktarmen på en 9-tommers stykke knust glass. En annen ung gutt kjørte inn i en lukket skyve glassdør. Glasset eksploderte i små skarpe glassbiter og falt til bakken, slik at gutten med flenger på hodet, håndledd og ben. Det tok to timer og 64 masker for leger å reparere sårene. Hendelser som dette skje selv når signalene blir fulgt en dør, varsle folk til det faktum at ita € ™ s lukket.

Glass knuser Uten Advarsel


De fleste nye skyve glassdørene er laget med herdet glass (også kjent som sikkerhet glass). Glasset er bevisst utformet for å knuse for å unngå skader fra flygende biter av glass under en orkan eller jordskjelv. Likevel herdet glass er kjent for å knuse uten advarsel. Noen ganger bare rense den eller rutinemessig lukke døren kan få den til å knuse. Når det ikke bryte, kan glass falle på en person eller kjæledyr i nærheten av døren og medføre skader.