Hovudside

Hvordan Grow en vellykket Tomato Crop

by Walther

Hvordan Grow en vellykket Tomato Crop

For å vokse en vellykket avling av tomater, må du følge nøye med på veksten av grønnsaker. Begynner å tomater fra frø vil kreve grundige spirende prosedyrer. Gartnere begynner vanligvis spirende tomat frø 6 til 8 uker før den siste frost. Du kan spire frøene enten innendørs eller i et grønt hus. Når frøene spire, de trenger rikelig med sollys, godt gjødslet jord og rikelig med vann. Ved å betale konstant og nøye med tomatplanter og deres behov, kan du gi en vellykket og sunn tomat avling.

Bruksanvisning


•  Legg tomat frø i et frø brett med frø kompost. Tilsett 1/2-tommers av kompost over frøene og forsiktig vanne dem. Hold jorden fuktig til frøene spirer. De vil spire i 3 til 5 dager.

•  Kontroller at tomat seedlings får tilstrekkelig lys. De trenger minst 12 til 16 timer med lys om dagen. Plasser tomat seedlings i et sørvendt vindu; slå dem daglig for å hindre dem fra lener mot lyset.

•  Hold spirene i frøet skuffer før de vokser fire blader. Hold på et solid blad og bruke en blyant til å løfte røttene å holde dem intakt. Repot tomat frø i flerbruks kompost i potter med minst en 4-tommers diameter. Plassere hver frøplante i potten og forsiktig tilbake fylle dem til å dekke frøplanter stammen. Bare bladene vil vise over jorda.

•  Plant frøplantene utenfor når trusselen om frost passerer. Velg et sted som får rikelig med direkte sollys. Bruke et rikt og godt drenert jord som inneholder organisk kompost.

•  Grav en grøft litt større enn tomatplanter med en hagearbeid spade. Sett tomatene på sin side 18 til 24 inches hverandre. De trenger å ligge horisontalt i en grøft. Dekk til tomatplanter med rygg fyll, og vanne dem sjenerøst. Tomater trenger minst to liter vann om dagen.

Tips og advarsler


  • Ikke mengden spirene i en pott.
  • Påfør et lag mulch over tomatplanter å drepe jord bæres sykdommer og bevare vann.
  • Fjern bladene fra bunnen en tomme av stammen når de vokser 3 inches høy. Dette hindrer sopp problemer fra utviklingsland.