Hovudside

Hvordan Kill Bugs i Soil før Bringing en Plant innendørs

by Walther

Hvordan Kill Bugs i Soil før Bringing en Plant innendørs

Den uskyldige handle om å bringe dine planter innendørs for å unngå vinteren chill kan bli til et mareritt når du innser at plantene er ikke alle som kom inn fra kulden. Alt for ofte, skala insekter og sopp mygg er levende og godt, skjult under det øverste laget av jord og undersiden av den nederste bladene. Ta forholdsregler for å drepe bugs før plantene gjøre veien til din innendørs vinduskarmen.

Bruksanvisning


•  Spray plantene med en hageslange før bringe dem innendørs. Hvis du ikke har en utendørs hageslange, bringe plantene direkte til kjøkkenvasken eller badekaret og spray dem ned med sprøyta eller dusjslange.

•  Fyll en sprayflaske med vann og tilsett 2-3 dråper av flytende oppvaskmiddel. Spray anlegget og jord med såpevann. Suge jorden til en 1 tommers dybde med såpe spray. La spray å sitte i 15 minutter.

•  Skyll såpeskum fra planter og jord med klart vann fra hageslangen. Pick-off eventuelle gjenværende insekter som du ser på det øverste laget av jord med fingrene. At anlegget til tørke og flytte den til sin permanente innendørs plassering.

Tips og advarsler


  • Hvis drukning bugs med vann og oppvaskmiddel ikke gjøre triks, må du kanskje prøve en kommersiell løsning. Hagesentrene og barnehager bære kommersielle insekt såper som er sterkere enn oppvaskmiddel.
  • Vanskelige insekter eller store infeksjoner kan kreve repotting. Fyll matchende potter med steril plantejord og forsiktig fjerne hver plante. Fjern så mye jord fra røttene som mulig. Kjører røttene og løvverk under kaldt vann vil bidra til å fjerne jord og skadedyr. Repot plantene i steril jord.